Πρόβλημα και με τον Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ
i

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ/instagram

Πρόβλημα και με τον Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ

Sportal newsroom 13:36 - 04.01.2023

Το πρόβλημα που αποκόμισε από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπρέντφορντ απειλεί να αφήσει τον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ εκτός δράσης, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το διάστημα που θα απουσιάσει.

Χειρότερα είναι τα πράγματα απ’ ό,τι περίμεναν στη Λίβερπουλ, σχετικά με τον τραυματισμό του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός αμυντικός αποχώρησε στο ημίχρονο της πρόσφατης ήττας των «κόκκινων» από την Μπρέντφορντ (3-1), λόγω μυϊκού προβλήματος στον μηρό και, παρά την αρχική αισιοδοξία του Γιούργκεν Κλοπ, αναμένεται να απουσιάσει από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του.

Το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ έκανε ήδη μια πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση του 31χρονου στόπερ, ωστόσο σήμερα ο Φαν Ντάικ θα έχει συνάντηση με ειδικό προκειμένου να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το μέγεθος της ζημιάς, ούτε το διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η διαφαινόμενη απώλεια του Φαν Ντάικ αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό πλήγμα για τον Κλοπ, ο οποίος δεν υπολογίζει επίσης τους Λουΐς Ντίας, Ντιόγκο Ζότα, Αρτούρ Μέλο, Τζέιμς Μίλνερ και Ρομπέρτο Φιρμίνο. Το μόνο θετικό για τους «κόκκινους», ακόμα κι αν χάσουν για ένα διάστημα τον ηγέτη της αμυντικής τους γραμμής, είναι ότι μέσα στον Ιανουάριο έχουν ακόμα μόλις τρία παιχνίδια. To προσεχές Σάββατο υποδέχονται τη Γουλβς, σε αγώνα για το FA Cup, και ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Μπράιτον και Τσέλσι, για την Premier League.