Οι σκέψεις του Αλμέιδα για το φιλικό με τη Σαχτάρ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Προετοιμασία ΑΕΚ

i

© Sportal

Οι σκέψεις του Αλμέιδα για το φιλικό με τη Σαχτάρ - Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από την Ολλανδία (vid)

Sportal newsroom 23:17 - 11.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Κώστας Τσίλης, μεταφέρει μέσω εικόνας όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται από τις 26 Ιουνίου στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας εκεί που μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Κώστας Τσίλης, βρίσκεται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Η αυλαία της δουλειάς της ΑΕΚ στην Ολλανδία πέφτει την Πέμπτη (13/7) με το φιλικό απέναντι στη Σαχτάρ που θα είναι ένας ποδοσφαιρικός... μαραθώνιος, αφού θα διαρκέσει 2 ώρες και 40 λεπτά. Ποιες είναι οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το «τεστ» με την ουκρανική ομάδα...

Δείτε τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal, Κώστα Τσίλη: