Η φιλική νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948 και η... λαχτάρα με Σένκεφελντ: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Παναθηναϊκός

Η φιλική νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948 και η... λαχτάρα με Σένκεφελντ: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Sportal newsroom 23:23 - 05.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Από το βράδυ της Κυριακής (26/5) ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ, όπου μέχρι τις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στην Αυστρία βρίσκεται και το Sportal που σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Μπάμπης Τσιμπίδας, βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ και καθημερινά σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντς στην κάμερα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Το απόγευμα της Τετάρτης (5/7) ο Παναθηναϊκός έδωσε και το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό του σε ένα 24ωρο, στο οποίο δεν εντυπωσίασε, αλλά έδειξε ότι έχει αποκτήσει στιβαρότητα, δεν κινδύνευσε σοβαρά παρότι είχε νεανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και επικράτησε 1-0 της ΤΣΣΚΑ 1948. Μία νίκη που επιτεύχθηκε χάρη σε γκολ του Καλοσκάμη, μετά από μία ωραία ενέργεια και σέντρα του Μπερνάρ.

Η ΤΣΣΚΑ 1948 είναι σαφώς πιο δυνατή από την Πετρολούλ και τη Ρογκάσκα. Οπότε η αντίσταση που συνάντησε ο Παναθηναϊκός ήταν μεγαλύτερη και τα συμπεράσματα έχουν πιο μεγάλη σημασία. Επιπλέον, ο βαθμός ετοιμότητας της βουλγαρικής ομάδας είναι αυξημένος. Γιατί έχει άλλο ένα φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 9 Ιουλίου και το Σάββατο 15/7, η ΤΣΣΚΑ 1948 φιλοξενείται από τη Λέφσκι Σόφιας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βουλγαρίας.

Η σημερινή εικόνα του Τριφυλλιού, η «λαχτάρα» με Σένκεφελντ και τα μεταγραφικά: Δείτε τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπη Τσιμπίδα: