Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε καλά διαστήματα, μπορούσαμε και καλύτερα...» (vid)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε καλά διαστήματα, μπορούσαμε και καλύτερα...» (vid)

Sportal newsroom 22:56 - 05.07.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ 1948 στάθηκε στα καλά διαστήματα της ομάδας του, όμως τόνισε ότι θα μπορούσε να είχε παίξει καλύτερα.

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσιασέ στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό του σε ένα 24ωρο, όμως έχει αποκτήσει στιβαρότητα, δεν κινδύνευσε σοβαρά παρότι είχε νεανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και επικράτησε 1-0 της ΤΣΣΚΑ 1948. Μία νίκη που επιτεύχθηκε χάρη σε γκολ του Καλοσκάμη, μετά από μία ωραία ενέργεια και σέντρα του Μπερνάρ.

Η ΤΣΣΚΑ 1948 είναι σαφώς πιο δυνατή από την Πετρολούλ και τη Ρογκάσκα. Οπότε η αντίσταση που συνάντησε ο Παναθηναϊκός ήταν μεγαλύτερη και τα συμπεράσματα έχουν πιο μεγάλη σημασία. Επιπλέον, ο βαθμός ετοιμότητας της βουλγαρικής ομάδας είναι αυξημένος. Γιατί έχει άλλο ένα φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 9 Ιουλίου και το Σάββατο 15/7, η ΤΣΣΚΑ 1948 φιλοξενείται από τη Λέφσκι Σόφιας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βουλγαρίας.

Όπως και να 'χει, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV και στάθηκε στα καλά διαστήματα της ομάδας του, όμως σημείωσε πως θα μπορούσε να είχε παίξει και καλύτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα και ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Είχαμε καλά διαστήματα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Δε μου άρεσε προς το τέλος πως πως θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα, αλλά και να έχουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση».

Για τους Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς: «Είναι και οι δύο καλοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία και έχουμε ανάγκη από αυτούς, θέλουμε να γνωρίσουν τον τρόπο σκέψη μας και να βοηθήσουν τα παιδιά. Είχαν και οι δύο συμμετοχές με τη Σερβία, τα φιλικά παιχνίδια είναι ώστε να έχουν την απαραίτητη συνοχή με την ομάδα».