Ισόπαλη ματσάρα ανάμεσα σε Σκωτία και Νορβηγία - Το απόλυτο για την Πορτογαλία

Ισόπαλη ματσάρα ανάμεσα σε Σκωτία και Νορβηγία - Το απόλυτο για την Πορτογαλία

Ιάσονας Τσίλης 23:40 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 20.11.2023

Σκωτία και Νορβηγία ήρθαν ισόπαλες 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι, στο οποίο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ήταν αμείωτο, παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Η Πορτογαλία επικράτησε 2-0 της Ισλανδίας και πέτυχε τη 10η της νίκη σε ισάριθμα ματς στα προκριματικά του Euro.

Σκωτία και Νορβηγία, χάρισαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα. Φάσεις, γκολ, ανατροπές, δεν είχε όμως νικητή, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3.

Σκωτία - Νορβηγία 3-3

Η Νορβηγία ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, με γκολ του Ντόνουμ, με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής, μόλις στο 3'.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ΜακΓκιν, έπειτα από χέρι του σκόρερ των Νορβηγών.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα, επτά λεπτά αργότερα με τον Λάρσεν να εκτελεί άψογα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από ασίστ του Ράιερσον.

Στο 33', η Σκωτία ισοφάρισε για δεύτερη φορά, με αυτογκόλ του Όστιγκαρντ, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο 59', με τον ΜακΓκιν να δίνει... έτοιμο γκολ στον Άρμστρονγκ, ο οποίος από κοντινή απόσταση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Πάνω που η Σκωτία κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, η Νορβηγία κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας στο 86', με τον Ελιουνούσι να σκοράρει, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ράιερσον.

Πορτογαλία - Ισλανδία 2-0

Η Πορτογαλία επικράτησε 2-0 της Ισλανδίας και πέτυχε το απόλυτο στους ομίλους των προκριματικών του Euro, με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα γκολ για τους Πορτογάλους πέτυχαν, ο Μπρούνο Φερνάντες, μετά από ασίστ του Μπερνάρντο Σίλβα, στο 37' και τον Ρικάρντο Όρτα, μετά από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 66'.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ