Εμφατική νίκη για το Βέλγιο με καρέ τερμάτων του Λουκάκου - Άνετη επικράτηση της Σουηδίας

Ρομέλου Λουκάκου

i

©Intime

Εμφατική νίκη για το Βέλγιο με καρέ τερμάτων του Λουκάκου - Άνετη επικράτηση της Σουηδίας

Ιάσονας Τσίλης 20:58 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 19.11.2023

Το Βέλγιο καθάρισε το Αζερμπαϊτζάν με 5-0, με τον Ρόμελου Λουκάκου να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, φτάνοντας τα 14 στα προκριματικά του Euro. Εύκολα η Σουηδία, νίκησε 2-0 την Εσθονία.

Το Βέλγιο, επικράτησε με εμφατικό 5-0 του Αζερμπαϊτζάν και πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο την πρωτιά στον όμιλο, μαζί με την πρόκριση στο Euro, την οποία είχε ήδη εξασφαλίσει.

Βέλγιο - Αζερμπαϊτζάν 5-0

 Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρόμελου Λουκάκου που πέτυχε καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο! Ο Βέλγος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 17', με κοντινό τελείωμα, έπειτα από πάσα του «καυτού» το τελευταίο διάστημα, Τζέρεμι Ντοκού.

 Στο 26', έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Καστάνιε «σέρβιρε» στον Λουκάκου, ο οποίος δεν αστόχησε από κοντινή απόσταση για το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο φορ της Ρόμα, πήδηξε ψηλότερα απ' όλους, έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Φάες και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Λουκάκου πέτυχε και 4ο γκολ στο 37', μετά από ασίστ του Μανγκαλά, φτάνοντας τα 14 στα προκριματικά του Euro, όντας πρώτος σκόρερ. 

Το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Τροσάρ, ο οποίος μετά από γύρισμα του Ντοκού, πλάσαρε άψογα από το ύψος του πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Σουηδία - Εσθονία 2-0

Η Σουηδία επικράτησε με 2-0 της Εσθονίας σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, μιας και οι δύο ομάδες δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης στο Euro.

Αποτυχημένη... απόπειρα αυτοκτονίας για τη Σερβία, επική ανατροπή για την Ουγγαρία
EURO

17:55 - 19.11.2023

Αποτυχημένη... απόπειρα αυτοκτονίας για τη Σερβία, επική ανατροπή για την Ουγγαρία

Η Σερβία έκανε τα πάντα για να χάσει από τη Βουλγαρία, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) και τελικά πέρασε στο Euro. Την ίδια ώρα η Ουγγαρία πέτυχε φοβερή ανατροπή (3-1) κόντρα στο Μαυροβούνιο και με τη σειρά της πανηγύρισε επίσης την πρόκριση.

Το σκορ άνοιξε ο Κλάεσον με εντυπωσιακή κεφαλιά στο 22'. Στο 55' ο Κλάεσον από εκτελεστής έγινε δημιουργός και ο Φόρσμπεργκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!