Πρόκριση με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ - Αποκλεισμός σοκ για την Τότεναμ

Μπρούνο και Λαντσίνι

i

©Photo by David Rogers/Getty Images

Πρόκριση με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Χαμ - Αποκλεισμός σοκ για την Τότεναμ

Δημήτρης Χούπης 23:42 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:21 - 02.03.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ μετά το 90' επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 3-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup, αποκλεισμό σοκ γνώρισε η Τότεναμ, η οποία έχασε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 0-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στη Γουέστ Χαμ, κερδίζοντας 3-1 και προκρίθηκε παράλληλα στους προημιτελικούς του FA Cup. Το σκορ για τα «σφυριά» το άνοιξε ο Μπενράχμα με φοβερό πλασέ στο 54'. Στο 77' ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ έβαλε τη μπάλα σε λάθος τέρμα και έκανε το 1-1 για την ομάδα του Μάντσεστερ. Στο 90' ο Γκαρνάτσο έκανε την ολική ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους» για το 2-1 και στο 90+5' ο Φρεντ «κλείδωσε» τη νίκη και τη πρόκριση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντα το τελικό 3-1.

Αποκλεισμό σοκ γνώρισε η Σαουθάμπτον, η οποία έχασε εντός έδρας με 1-2 από την Γκρίμσμπι, ομάδα της League Two. Ο Χόλοχαν με πέναλτι έκανε το 1-0 για την Γκρίμσμπι στο 45+1' και ο ίδιος πάλι με πέναλτι στο 50' έκανε το 2-0 για την ομάδα της League Two. Οι «άγιοι» το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν είναι να μειώσουν στο 65' με τον Τσαλέτα Τσαρ, ο οποίος έκανε το 1-2, σκορ που ήταν το τελικό.

Ο Γκουαρδιόλα έριξε το «καρφί» του για τις δαπάνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)
PREMIER LEAGUE

12:51 - 28.02.2023

Ο Γκουαρδιόλα έριξε το «καρφί» του για τις δαπάνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τίτλους, αστειευόμενος για τα πολλά χρήματα που έχουν ξοδέψει οι «κόκκινοι διάβολοι» την τελευταία πενταετία.

Αποκλεισμό σοκ γνώρισε και η Τότεναμ, η οποία έχασε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 0-1. Στο 79' ο Εντιαγέ σκόραρε το τέρμα της Σέφιλντ, κάνοντας το 1-0, σκορ που ήταν και το τελικό. Βασικός για 62' έπαιξε ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ, Τζώρτζ Μπάλντοκ.

Η Μπέρνλι με «buzzer beater» του Ρόμπερτς στο 90', κέρδισε την Φλίτγουντ 1-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.