Προπονητής γρονθοκόπησε 22χρονο ποδοσφαιριστή στην προπόνηση
i

©Intime

Προπονητής γρονθοκόπησε 22χρονο ποδοσφαιριστή στην προπόνηση

Sportal newsroom 10:57 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 24.02.2023

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Περθ Γκλόρι ΦΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής του συλλόγου δημιούργησε θερμό επεισόδιο με έναν από τους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της NCA Newswire και μετέφερε το Fox Sport, οι ποδοσφαιριστές της Περθ Γκλόρι ΦΚ έκαναν έρευνα για έναν καυγά που συνέβη σε μία προπόνηση, ανάμεσα στον προπονητή Ρούμπεν Ζάντκοβιτς και τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Τζορντάνο Κόλι.

 Πιο συγκεκριμένα, στις 23/2 το αθλητικό σάιτ ισχυρίστηκε πως ο κόουτς της ομάδας γρονθοκόπησε τον παίκτη του την ώρας της προπόνησης, μια είδηση που γρήγορα κυκλοφόρησε και αναπαράχθηκε σε πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού.

Η ομάδα του έσπευσε να διαψεύσει το περιστατικό, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε ποτέ διένεξη μεταξύ του προπονητή και του παίκτη του και πως, φυσικά, δεν χειροδίκησε ο Ρούμπεν Ζάντοβιτς. 

«Ακυρο» από τις ομάδες για Αυστραλία, προχωράει της Κρίσταλ Πάλας για τον τελικό Κυπέλλου - Ανοικτό το ενδεχόμενο και για Ελλάδα!

«Ακυρο» από τις ομάδες για Αυστραλία, προχωράει της Κρίσταλ Πάλας για τον τελικό Κυπέλλου - Ανοικτό το ενδεχόμενο και για Ελλάδα!

Το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας μοιάζει το επικρατέστερο για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Απομακρύνεται η περίπτωση της Αυστραλίας, ανοικτό το ενδεχόμενο και για Ελλάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Περθ Γκλόρι ΦΚ σχετικά με το συμβάν:

«Ο σύλλογος έχει ενημερωθεί σχετικά με έναν φερόμενο καυγά μεταξύ ενός μέλος του προπονητικού επιτελείου και ενός ποδοσφαιριστή μας κατά την διάρκεια της προπόνησης. Η Περθ Γκλόρι ΦΚ επιβεβαιώνει πως ουδέποτε έγινε καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό και ο σύλλογος δεν θα δώσει συνέχεια στο θέμα. Η ομάδα θεωρεί την ασφάλεια των αθλητών ως την ύψιστη προτεραιότητά της».

Η Περθ Γκλόρι ΦΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετέχει στην Α-Λιγκ της Αυστραλίας, ενώ στο βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται στην 9η θέση με 20 βαθμούς. Ο προπονητής της, 37χρονος Ζάντκοβιτς έχει καταγωγή από την Κροατία όμως μεγάλωσε στην Αυστραλία και αγωνίστηκε τρεις φορές με την εθνική ομάδα της χώρας. 

Την τεχνική ηγεσία της Περθ Γκλόρι ανέλαβε το 2020. Υπήρξε και ποδοσφαιριστής της συγκεκριμένης ομάδας για μία διετία (2014-2016), με την οποία πραγματοποίησε 13 συμμετοχές και είχε πετύχει κι ένα γκολ.