ΕΠΟ: «Μας απάντησε θετικά η Αυστραλία για τον τελικό, συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας»
i

Ντάγκλας Αουγκούστο & Σέρχιο Αραούχο/©Intime

ΕΠΟ: «Μας απάντησε θετικά η Αυστραλία για τον τελικό, συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας»

Κώστας Τόπας 11:26 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 13.02.2023

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο διεξαγωγής να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

O πρόεδρος της ΕΠΟ, παρευρέθηκε την Κυριακή (12/02) στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Χίου και μιλώντας στην «Πατρίδα», αναφέρθηκε στην έδρα του φετινού τελικού του Κυπέλλου, που ενδέχεται να διεξαχθεί στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως εστάλη σχετικό αίτημα και στην ομοσπονδία της Αυστραλίας, ενώ από την Αγγλία, έχρισε το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας ως φαβορί, μετά την αρνητική απάντηση της Τσέλσι.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Τάκης Μπαλτάκος είχε τονίσει ότι στο... κάδρο βρίσκεται και η Αυστραλία για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, τονίζοντας ωστόσο πως είναι δύσκολο λόγω της αλλαγής του καιρού. Παρ' όλα αυτά με ενημέρωσή της ΕΠΟ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο διεξαγωγής να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της».