ΠΣΑΠΠ: «Γράφτηκε ακόμη μια μελανή σελίδα στη Super League 2»

ΠΣΑΠΠ

i

Ανακοίνωση ΠΣΑΠΠ / © psapp

ΠΣΑΠΠ: «Γράφτηκε ακόμη μια μελανή σελίδα στη Super League 2»

Sportal newsroom 19:20 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 02.02.2023

Ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωση του αναφέρθηκε στην απόφαση της Super League 2 για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΠΣΑΠΠ, σχολίασε την απόφαση της Super League 2 να διακόψει το πρωτάθλημα, κάνοντας λόγο για ακόμα μια μελανή σελίδα σε αυτό το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ακόμη μια μελανή σελίδα στο πρωτάθλημα της SL2 γράφτηκε σήμερα, μετά την επ’ αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος επειδή δεν έχει εφαρμοστεί η υπ΄ αριθμ. 620241/21-12-21 ΚΥΑ.

Η ΑΕΚ δεν ψήφισε τα δύο θέματα που τέθηκαν στο ΔΣ της Super League, κάνοντας λόγο για «εκβιασμό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:36 - 02.02.2023

Η ΑΕΚ δεν ψήφισε τα δύο θέματα που τέθηκαν στο ΔΣ της Super League, κάνοντας λόγο για «εκβιασμό»

Η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που αρνήθηκε να ψηφίσει τα δυο θέματα όπως τέθηκαν στο ΔΣ της Superleague για τα ποσά των ομάδων από το στοίχημα, κάνοντας λόγο για εκβιασμό από τον πρόεδρο της Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη

Η κατηγορία που λογίζεται ως αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου για ακόμη μια φορά δεν τυγχάνει της δέουσας αντιμετώπισης.

Δεν θα αναλωθούμε στο ποιος ευθύνεται, αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε – και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία – είναι πως άπαντες (σ.σ. Πολιτεία, ΕΠΟ, διοργανώτρια αρχή) έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης στα όσα συμβαίνουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μια φορά οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος και οι οικογένειες τους περιήλθαν σε καθεστώς ανασφάλειας και είναι αυτοί που θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο.

Ως ΠΣΑΠΠ καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να βρουν άμεσα λύση για να μπει ένα τέλος στο νέο διασυρμό που υφίσταται το ελληνικό ποδόσφαιρο με θύματα τους ποδοσφαιριστές».