«Ψυχάρα» ο Κεν Σέμα: Ένα παράδειγμα προς μίμηση (vid)

Κεν Σέμα

i

Κεν Σέμα/ printscreen

«Ψυχάρα» ο Κεν Σέμα: Ένα παράδειγμα προς μίμηση (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:47 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 21.02.2023

Ο Κεν Σέμα πάσχει από τραυλισμό αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο από το να μιλήσει στην κάμερα μετά την εμφάνιση MVP στο Γουότφορντ-Γουέστ Μπρομ.

Απίθανος Κεν Σέμα. Ο αριστεροπόδαρος Σουηδός εξτρέμ ήταν ο MVP στην σπουδαία νίκη της Γουότφορντ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ το βράδυ της Δευτέρας (3-2). Αυτή οι τρεις βαθμοί έστειλαν τους «τάρανδους» ξανά εντός της τετράδας που οδηγεί στα play-offs ανόδου στην Premier League

Αυτό που έγινε viral από το ματς στο «Vicarage Road», δεν ήταν κάποια φάση ή κάποιο γκολ, αλλά η post-match συνέντευξη του Σέμα. 

Ο 29χρονος μέσος της Γουότφορντ πέτυχε δύο γκολ, το ένα για το 1-0 και το δεύτερο για τη νίκη στο 78ο λεπτό του αγώνα. Αλλά αυτό που κέρδισε της εντυπώσεις και την αποθέωση του κόσμο ήταν η απόφασή του να μιλήσει μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Ο Σέμα πάσχει από τραυλισμό, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να προβεί σε δημόσιες δηλώσεις on camera. O 29χρονος εξτρέμ με αυτή του κίνηση κέρδισε το θαυμασμό όλων και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση, ιδίως για όσους αντιμετωπίζουν την ίδια διαταραχή.

«Πέρασε λίγος καιρός που ήμουν τραυματίας, συνεπώς είμαι χαρούμενος για τα γκολ και για τη νίκη σήμερα. Ήταν μια φανταστική βραδιά, ήταν τέλειο που πανηγύρισα μπροστά στους φιλάθλους μας. Ήμουν εκτός δράσης για αρκετό διάστημα κάνοντας αποθεραπεία και έκανα τα πάντα ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός. Το γεγονός ότι σκόραρα σήμερα είναι φοβερό», δήλωσε ο Σέμα. 

Tags: