Οι γροθιές του Κλοπ επέστρεψαν στο «Άνφιλντ» (vid)
i

Γιούργκεν Κλοπ/PrtScr

Οι γροθιές του Κλοπ επέστρεψαν στο «Άνφιλντ» (vid)

Κώστας Τόπας 08:59 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 14.02.2023

Πανευτυχής ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη σπουδαία νίκη που κατάφερε να πάρει η Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον.

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ «βάφτηκε» κόκκινο, καθώς η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Έβερτον. Οι «κόκκινοι» μετά από τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψαν επιτέλους σε νίκες και πλέον ελπίζουν σε ένα νέο σερί νικών, που θα τους φέρουν κοντά στην τετράδα.

Από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ αποδείχθηκε ο πιο χαρούμενος από όλους μετά το τελευταίο σφύριγμα. Πανηγύρισε έξαλλα σφίγγοντας τη γροθιά του και κουνούσε το χέρι του συνεχόμενα κατευθυνόμενος στην κερκίδα των οπαδών της Λίβερπουλ, το «Kop».

Αυτή ήταν και η 250η νίκη για τον Γερμανό τεχνικό στο 414ο ματς της προπονητικής του καριέρας, ξεπερνώντας τους αείμνηστους, Μπομπ Πέισλι (448 παιχνίδια), Μπιλ Σάνκλι (472 παιχνίδια) και Τομ Γουότσον (539 παιχνίδια). Πριν από τη σέντρα, ο Κλοπ ρωτήθηκε για την κρίση που περνάει η ομάδα του και ο τεχνικός των «Reds», τόνισε πως δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να οδηγήσει ξανά την ομάδα του στην κορυφή.