Πώς η Νάπολι μπορεί να στεφθεί από τώρα πρωταθλήτρια στην Ιταλία (vid)

παίκτες Νάπολι

i

© Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Πώς η Νάπολι μπορεί να στεφθεί από τώρα πρωταθλήτρια στην Ιταλία (vid)

Κώστας Τόπας 15:33 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 29.04.2023

Η Νάπολι θα μπορούσε να στεφθεί από τώρα πρωταθλήτρια της Serie A. Βέβαια, για να μπορέσουν να ελπίζουν ότι θα γιορτάσουν το τρίτο Scudetto στην ιστορία τους από το 1990, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που υποδέχονται τη Σαλερνιτάνα στο στάδιο «Ντιέγκο-Μαραντόνα», θα πρέπει να ελπίζουν σε νίκη της Ίντερ επί της Λάτσιο.

Την Κυριακή (30/04) η Νάπολι έχει την ευκαιρία να γίνει η ομάδα που θα στεφθεί πρώτη πρωταθλήτρια στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης, χάρη στο κολοσσιαίο προβάδισμα 17 βαθμών έναντι της δευτεραθλήτριάς της, Λάτσιο. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν της Γιουβέντους με 1-0 το περασμένο Σαββατοκύριακο και αύριο (30/04, 16:00) θα αντιμετωπίσουν τη Σαλερνιτάνα, σε ένα ντέρμπι που θα μπορούσαν να ανακηρυχθούν πρωταθλητές μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Η Νάπολι πρέπει να ελπίζει σε ένα λάθος από τη Λάτσιο για να εξασφαλίσει τον τίτλο. Μια ήττα ή η ισοπαλία των Ρωμαίων κόντρα στην Ίντερ (30/04, 13:30) θα επέτρεπε στους Ναπολιτάνους να έχουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και εν συνεχεία να κατακτήσουν για 3η φορά στην ιστορία τους στη Serie A.

Ο Αλέγκρι απάντησε στην κριτική που δέχθηκε με τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
SERIE A

14:58 - 29.04.2023

Ο Αλέγκρι απάντησε στην κριτική που δέχθηκε με τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρέθεσε στη συνέντευξη Τύπου, την απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αποτυχία και τόνισε πως οι δημοσιογράφοι έχουν πολλή φαντασία όταν οι «μπιανκονέρι» δεν φτάνουν σε νίκες.

Αν συμβεί αυτό, η Νάπολι θα είναι πρωταθλήτρια της Serie A έξι παιχνίδια από το τέλος της σεζόν. Και θα γινόταν επίσης η πρώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Top 5 των πρωταθλημάτων. Η νίκη επί της Γιούβε την περασμένη εβδομάδα ώθησε την Νάπολι στο Scudetto, το οποίο δεν έχει κερδίσει Σκουντέτο από το 1990. Πάντως, ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές των «παρτενοπέι» πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα, επειτα από το τέλος του παιχνιδιού με τους «μπιανκονέρι» οι οπαδοί της Νάπολι βγήκαν στους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσουν αυτή τη μεγάλη νίκη. Μάλιστα ορισμένοι πήγαν μέχρι το αεροδρόμιο για να τους αποθεώσουν και συνόδεψαν με μηχανάκια το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας.

Tags: