Ραφαέλα Πιμέντα: «Η αξία του Χάαλαντ; Διάβασα ότι η Ρεάλ έβαλε ρήτρα 1 δισ. ευρώ...»

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

Έρλινγκ Χάαλαντ/ Photo by Lewis Storey/Getty Images

Ραφαέλα Πιμέντα: «Η αξία του Χάαλαντ; Διάβασα ότι η Ρεάλ έβαλε ρήτρα 1 δισ. ευρώ...»

Κώστας Τόπας 13:45 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 04.12.2023

Η εκπρόσωπος του Έρλινγκ Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα διαβεβαίωσε ότι ο Νορβηγός αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι αξίζει ένα δισκεατομμύριο ευρώ.

Τα λόγια της Ραφαέλα Πιμέντα, εκπροσώπου του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τα οποία διαβεβαίωσε ότι ο Νορβηγός αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι «θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα φτάσει κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε μεταγραφή» εξέπληξαν τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η εκπρόσωπος του «Cyborg» έβαλε αυτές τις δηλώσεις στο πλαίσιο και αναφέρθηκε στην τιμή με την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης αποτίμησε τον Ροντρίγκο, τοποθετώντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

«Διάβασα φήμες για ρήτρα ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέρους της Ρεάλ. Όταν μίλησα για αυτήν την αξία για τον Έρλινγκ, δεν αναφερόμουν μόνο στο ρεκόρ του, αλλά σε όλα όσα τον περιβάλλουν: Συλλόγους, χορηγούς... Το ταξίδι του Χάαλαντ θα φτάσει αυτά τα νούμερα» εξήγησε η Πιμέντα μιλώντας στο «Calciomercato». «Η ρήτρα είναι ένας τρόπος να πεις στον σύλλογο "εγώ αποφασίζω", αλλά νομίζω ότι αν θέλουμε ένα ήρεμο μέλλον πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας».

Η δύσκολη στιγμή του Πογκμπά

Η Πιμέντα μίλησε επίσης για αρκετούς από τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένου του Πολ Πογκμπά που βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του, αντιμετωπίζοντας έως και τέσσερα χρόνια αποκλεισμό για ντόπινγκ. «Σχεδιάζει να παραμένει σε φόρμα και να δουλεύει κάθε μέρα, είναι ψυχικά δυνατός. Τώρα περιμένουμε τα επόμενα βήματα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του μεταδώσουμε δύναμη. Είναι στις δύσκολες στιγμές που φαίνεται φιλία και η Γιούβε είναι σαν να είμαι στο σπίτι».

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!