Άνετη επικράτηση για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, 2-0 την Αλαβές

Πανηγυρισμοί παικτών Ράγιο Βαγιεκάνο

i

©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Άνετη επικράτηση για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, 2-0 την Αλαβές

Sportal newsroom 23:57 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 15.09.2023

Η Ράγιο Βαγιεκάνο επιβλήθηκε εντός έδρας επί της Αλαβές με 2-0 και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο πήρε ένα σημαντικό τρίποντο εντός έδρας κόντρα στην Αλαβές με 2-0 και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, με αποτέλεσμα να χάσουν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Στο 8ο λεπτό ο Σέρτζιο Καμέγιο επιχείρησε το σουτ από μακρινή απόσταση, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ένα λεπτά αργότερα ο Ίθι Παλαθόν βρέθηκε αμαρκάριστος στην άκρη της περιοχής, έκανε ένα σουτ, αλλά ο Αντόνιο Σιβέιρα τον σταμάτησε με μια εξαιρετική απόκρουση.

Στο 43ο λεπτό η Ράγιο Βαγιεκάνο κέρδισε πέναλτι, μετά από το χέρι του Αριντάνε Ερνάντεζ μέσα στη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παλαθόν, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0.  

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 52ο λεπτό έχασαν σημαντική ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Κίκε Πέρες ήταν πολύ κοντά στο να μετατρέψει μια θαυμάσια σέντρα μέσα στην περιοχή σε γκολ. Ο Ισπανός σταμάτησε υπέροχα την μπάλα και έπιασε ένα σουτ, όμως ο Σιβέιρα έκανε μια εξαιρετική απόκρουση για να κρατήσει το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Χόρχε Ντε Φρόυτος. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ