Η ιστορία που αξίζει να διαβάσεις - Πώς ο Ράιαν Ρέινολντς έσωσε τη ζωή της γυναίκας παίκτη του στη Ρέξαμ: «Το παιδί μου ήταν 4 εβδομάδων και...»
i

© printscreen

Η ιστορία που αξίζει να διαβάσεις - Πώς ο Ράιαν Ρέινολντς έσωσε τη ζωή της γυναίκας παίκτη του στη Ρέξαμ: «Το παιδί μου ήταν 4 εβδομάδων και...»

Sportal newsroom 19:15 - 12.12.2023

Ο ιδιαίτερος δεσμός που έχει αναπτύξει ο Ράιαν Ρέινολντς με τους ποδοσφαιριστές της Ρέξαμ.

Μία οικογένεια είναι ο Ράιαν Ρέινολντς με τους ποδοσφαιριστές της Ρέξαμ. Ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε την αγγλική ομάδα μαζί με τον Ρομπ ΜακΕλχένι το 2020 με στόχο να την ανεβάσουν στα σαλόνια της Premier League.

Η Ρέξαμ πανηγύρισε την περασμένη σεζόν την άνοδο στη Nations League. Ο γνωστός ηθοποιός, ωστόσο, φαίνεται ότι διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τρανό παράδειγμα, αυτό που έκανε ο Ράιαν Ρέινολντς στη Λόρα, τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Ρέξαμ, Άντονι Φόρντε.

Η γυναίκα του παίκτη της Ρέξαμ διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο. Ωστόσο, ο Ρέινολντς κανόνισε η Λόρα να επισκεφθεί έναν άλλο γιατρό στη Νέα Υόρκη για να πάρει μια δεύτερη γνώμη. «Ο νευροχειρουργός μας είπε ότι ήταν κάτι που δεν μπορούσε να χειρουργηθεί και ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος. Είπαμε ότι δεν θέλαμε να μάθουμε πόσος καιρός μού είχε απομείνει. Ο γιος μου ο Πάντυ ήταν μόλις τεσσάρων εβδομάδων και μου έλεγαν ότι δεν θα τον έβλεπα να γίνει ενός, σχεδίαζα την κηδεία μου ενώ του έδινα να φάει το βράδυ», είπε η Λόρα στους «Sunday Times».

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έκαναν βιοψία που διέγνωσε τον όγκο ως καλοήθη. «Ήμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μόλις είχα περάσει τους χειρότερους επτά μήνες της ζωής μου... και με ένα νεογέννητο!», τόνισε η Λόρα. «Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω για ό,τι έχουν κάνει», είπε ο Άντονι Φόρντε