Ράσταβατς: «Τα σφυρίγματα του διαιτητή δεν μας άφησαν να παίξουμε αυτό που θέλουμε»

Ο Μίλαν Ράσταβατς

i

© Intime

Ράσταβατς: «Τα σφυρίγματα του διαιτητή δεν μας άφησαν να παίξουμε αυτό που θέλουμε»

Παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου είχε ο Μίλαν Ράσταβατς, μιλώντας μετά το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά.

Η Κηφισιά πανηγύρισε τη νίκη στην Αρκαδία, εκεί όπου επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Μίλαν Ράσταβατς εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, θεωρώντας πως επηρέασε το παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

«Εμείς και σήμερα κάναμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο. Σαφώς είχαμε και τις κακές στιγμές μας, αλλά τα σφυρίγματα του διαιτητή δεν μας άφησαν να παίξουμε αυτό που θέλουμε. Θεωρώ, πως ο διαιτητής σφύριξε σαφώς εις βάρος μας, σπρώχνοντας το παιχνίδι σε άλλη κατεύθυνση.

Έτσι, είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ο διαιτητής είναι μέρος του παιχνιδιού και κάθε απόφαση του, επηρεάζει την εξέλιξη του. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε, αλλά κάποιοι στέλνουν τα πράγματα σε άλλη κατεύθυνση».

Μπράτσος: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και αισιόδοξος για το μέλλον»

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του. Ο ίδιος τόνισε πως είναι περήφανος για την επίδοση των παικτών του, καθώς και τα ψυχικά τους αποθέματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

«Οι ποδοσφαιριστές και εγώ, πιστεύαμε πως μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί από την έναρξη του αγώνα.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, γιατί μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα και με την τροπή που πήρε το παιχνίδι από την αρχή του, τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες μου ήταν τεράστια. Εμάς μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα που φέρνουμε εμείς.

Εμείς κάναμε την δουλειά μας και πρέπει να την κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα. Έτσι δεν θα φοβόμαστε τίποτα.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς και τις απουσίες που έχουμε, όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και η δουλειά μας είναι να διαχειριστούμε αυτά τα προβλήματα.

Πάντως το ψυχικό σθένος που έδειξαν οι παίκτες, μας δημιουργεί μια πολύ θετικά αύρα και αισιοδοξία για την συνέχεια».