Έβαλε... στοπ σε ερώτηση για το αν θα φέρει τον Κλοπ στη Γιουνάιτεντ ο Ράτκλιφ: «Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις»

Ο Ράτκλιφ

i

©printscreeen

Έβαλε... στοπ σε ερώτηση για το αν θα φέρει τον Κλοπ στη Γιουνάιτεντ ο Ράτκλιφ: «Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις»

Δημήτρης Χούπης 20:11 - 19.03.2024

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έβαλε... στοπ αμέσως σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει περίπτωση να φέρει τον Γιούργκεν Κλοπ στο Old Trafford.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έβαλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια νέα εποχή, αφού αγόρασε το 25% των μετοχών της ομάδας, όντας στη διοίκηση του συλλόγου μαζί με την οικογένεια Glayzers. Στόχος του Άγγλου επιχειρηματία είναι να κάνει ξανά τους «κόκκινους διαβόλους» διεκδικητές για την Premier League.

Ενώ την ίδια ώρα θέλει να κάνει αρκετές αλλαγές τόσο στην ομάδα, όσο και στο γήπεδο. Αφού έχει σκοπό να κάνει ανακαίνιση του Old Trafford. Μιλώντας στο The Geraint Thomas Cycling Club, ο δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίας ρωτήθηκε σε κάποιο σημείο για το αν θα ήθελε τον Γιούργκεν Κλοπ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γερμανός τον Ιανουάριο ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, μετά από εννέα σεζόν στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Κάπως έτσι μπορεί να γίνει πόλος έλξης αρκετών συλλόγων, παρόλο που ο ίδιος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να προπονήσει άλλη ομάδα, κυρίως στην Αγγλία.

Ο Ράτκλιφ λοιπόν, όταν τον ρώτησαν, αν θα καλούσε τον Κλοπ στους «κόκκινους διαβόλους», το... ξέκοψε αμέσως λέγοντας ότι δεν γίνεται να τον ρωτάνε κάτι τέτοιο. «Δεν μπορείς να με ρωτάς κάτι τέτοιο Ζερέντ», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξή του ο Άγγλος επιχειρηματίας, κλήθηκε να δείξει την προτίμησή του για την κατάκτηση της Premier League τη φετινή σεζόν, λέγοντας ότι μισεί και τις τρεις ομάδες που τη διεκδικούν.

«Ποια ομάδα θέλω να κατακτήσει την Premier League; Τις μισώ όλες, είναι αντίπαλές μας. Δεν θα μπορούσα να επιλέξω. Θα ήταν καλό για τον Αρτέτα, επειδή τα έχει πάει πολύ καλά και η Άρσεναλ έδειξε αρκετή υπομονή μαζί του», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Νέα «βόμβα» στην Premier League: Αφαίρεση 4 βαθμών στην Νότιγχαμ - Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία
PREMIER LEAGUE

16:44 - 18.03.2024

Νέα «βόμβα» στην Premier League: Αφαίρεση 4 βαθμών στην Νότιγχαμ - Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

Η Premier League τιμώρησε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών τη Νότιγχαμ Φόρεστ για οικονομικές παραβιάσεις με αποτέλεσμα η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να πέσει στην 18η θέση και να τη ξεπερνάει η Λούτον. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση, εννέα βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση που βρίσκεται η Άστον Βίλα. Στο Κύπελλο Αγγλίας ωστόσο έκανε μια επική ανατροπή, νικώντας τη Λίβερπουλ στην παράταση με 4-3, βρισκόμενη μάλιστα πίσω στο σκορ με 2-3 στο 112'.