Απολαυστικός Ελσίνκι από το «La Casa de Papel» για την διαιτησία στο Ρεάλ - Αλμερία: «Δεν με κάλεσαν για τη ληστεία στο Μπεναμπέου» (vid)

Ντάρκο Πέριτς

i

PrtScr

Απολαυστικός Ελσίνκι από το «La Casa de Papel» για την διαιτησία στο Ρεάλ - Αλμερία: «Δεν με κάλεσαν για τη ληστεία στο Μπεναμπέου» (vid)

Κώστας Τόπας 11:27 - 23.01.2024

Ο ηθοποιός, γνωστός μεταξύ άλλων για τον ρόλο του ως «Ελσίνκι» στο La Casa de Papel, αστειεύτηκε για τη διαμάχη διαιτητών στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Αλμερία.

Ο ηθοποιός Ντάρκο Πέριτς, γνωστός μεταξύ άλλων για τον ρόλο του «Ελσίνκι» στη διάσημη σειρά «La Casa de Papel», στην οποία συμμετέχει στη ληστεία του αιώνα, ήταν ένας από τους πολλούς προσκεκλημένος στο 76ο Great Gala της «Mundo Deportivo». Ο Σέρβος ηθοποιός αναφέρθηκε στο πάθος του για το μπάσκετ αλλά και για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ της Ρεάλ και της Αλμερία με τις διαιτητικές αποφάσεις.

«Για μένα, το να είμαι εδώ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ως παιδί, να είμαι με αυτούς τους σπουδαίους του αθλήματος. Το αγαπημένο μου άθλημα είναι το μπάσκετ και εδώ έχω γνωρίσει μεγάλους θρύλους του μπάσκετ, οπότε είναι χαρά να βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά ο διάσημος ηθοποιός.

«Φέτος θα ήθελα να δω την Παρτιζάν στο Final 4 της Euroleague. Αν την κερδίσει; Είναι πολύ περίπλοκο, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο «Ελσίνκι».

Όταν ρωτήθηκε για τη διαμάχη του διαιτητή Μαδρίτης-Αλμερία και αν κλήθηκε στην πιθανή «ληστεία» που συνέβη σε βάρος της ομάδας της Ανδαλουσίας, ο ηθοποιός δεν δίστασε να αστειευτεί: «Δεν με κάλεσαν», είπε γελώντας. ενθυμούμενος τον χαρακτήρα του από το «La Casa de Papel». «Αλλά έχω ακούσει ότι κάτι έχει συμβεί», πρόσθεσε γελώντας πριν θυμηθεί ένα άλλο από τα όνειρα που θα ήθελε να δει να πραγματοποιούνται μέχρι το 2024 στον αθλητισμό.

«Φέτος γίνονται Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι και θα ήθελα η Σερβική ομάδα να είναι τουλάχιστον στα προημιτελικά. Και φυσικά η Ισπανική. Πέρυσι ήμουν στο Βερολίνο όταν κέρδισαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαι τυχερός που αν δεν κερδίζει η Σερβία, εγώ πάω με την Ισπανία και τέλος», κατέληξε.