Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν: Η αντίδραση των παικτών της Ρεάλ όταν είδαν τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αλάμπα (vid)

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν: Η αντίδραση των παικτών της Ρεάλ όταν είδαν τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αλάμπα (vid)

Κώστας Τόπας 10:04 - 19.12.2023

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι Μόντριτς, Μπέλιγχαμ και Ροντρίγκο όταν είδαν τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο συμπαίκτης τους, Νταβίντ Αλάμπα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πάρτι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με... καλεσμένη τη Βιγιαρεάλ, της οποίας επικράτησε με 4-1 και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga. Η νίκη όμως επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός αμυντικός αντικαταστάθηκε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με τα «κίτρινα υποβρύχια» αφού το αριστερό του γόνατο φάνηκε να λυγίζει σε μια προσπάθειά του να ανακτήσει την μπάλα.

Πάνω του έπεσαν αμέσως οι Λούκα Μόντριτς, Ροντρίγκο και Τζουντ Μπέλιγχαμ για να διαπιστώσουν την σοβαρότητα του τραυματισμού. Αμέσως κατάλαβαν πως το χτύπημα του Αλάμπα ήταν σοβαρό, με αποτέλεσμα να απαυδήσουν να βάλουν τα χέρια στο κεφάλι τους και στη συνέχεια να αγκαλιάσουν τον συμπαίκτη τους.

«Μετά από εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Ντέιβιντ Αλάμπα, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο», ανέφερε η Ρεάλ σε ανακοίνωσή της. «Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες μέρες». Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Αλάμπα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι οι μόνοι διαθέσιμοι σέντερ μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι οι Αντόνιο Ρούντιγκερ και ο Νάτσο Φερνάντες.