Η ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Βινίσιους - Εκτός μέχρι και 2,5 μήνες ο Βραζιλιάνος!

Βινίσιους Τζούνιορ

i

©glomex

Η ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Βινίσιους - Εκτός μέχρι και 2,5 μήνες ο Βραζιλιάνος!

Κώστας Τσιακλής 16:53 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 18.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε για τον τραυματισμό του Βινίσιους Τζούνιορ και τα νέα δεν είναι καλά για τους «μερένγκες».

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα τραυματισμών στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «μερένγκες» να χάνουν ακόμα έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή τους.

Ο λόγος για τον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κολομβία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026. Το πρόβλημα του νεαρού ακραίου επιθετικού φάνηκε να είναι στον αριστερό μηρό, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης που εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε για την κατάσταση του Βινίσιους.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Βινίσιους Τζούνιορ από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βραζιλιάνος διαγνώστηκε με ρήξη στο μηριαίο δικέφαλο με προσβολή του περιφερικού τένοντα στο αριστερό του πόδι. Η εξέλιξη εκκρεμεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Μαδριλένων.

Το διάστημα της απουσίας του δεν έγινε γνωστό από τον σύλλογο ωστόσο όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βινίσιους αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Ο Βραζιλιάνος έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των απόντων της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πριν από μερικές μέρες είχε δεχθεί ακόμα ένα «πλήγμα» με τον τραυματισμό του Εντουάρντο Καμαβινγκά σε προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας.

Ο νεαρός χαφ δεν θα αγωνιστεί ξανά στο 2023 και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ματς για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Επιπλέον μακροχρόνια απόντες είναι οι Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο που υπέστησαν ρήξη χιαστού στην αρχή της σεζόν. Εκτός είναι επίσης οι Αουρελιέν Τσουαμενί, Τζουντ Μπέλιγχαμ, Κέπα και Άρντα Γκιουλέρ.

«Συναγερμός» στη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Βινίσιους: «Είναι ο ίδιος με την προηγουμένη φορά» (vids)
WORLD CUP

08:49 - 17.11.2023

«Συναγερμός» στη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Βινίσιους: «Είναι ο ίδιος με την προηγουμένη φορά» (vids)

Ο Βινίσιους δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία μιας και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας τραυματίστηκε κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Αμέσως μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κάντιθ (26/11), πριν υποδεχθούν τη Νάπολι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Επιπλέον μέχρι το τέλος του τρέχων ημερολογιακού έτους οι «μερένγκες» θα παίξουν επίσης με Γρανάδα, Ρεάλ Μπέτις, Ουνιόν Βερολίνου, Βιγιαρεάλ και Αλαβές.