Ο Μπενζεμά απάντησε για το μέλλον του στη Ρεάλ και προκάλεσε ακόμα περισσότερες απορίες

Καρίμ Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά/ ©Photo By David S. Bustamante/ Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Μπενζεμά απάντησε για το μέλλον του στη Ρεάλ και προκάλεσε ακόμα περισσότερες απορίες

Sportal newsroom 20:13 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 01.06.2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για τον μέλλον του, όμως απέφυγε να δώσει κάποια σαφή απάντηση και δημιούργησε περισσότερα ερωτηματικά...

Έσπασε τη σιωπή του ο Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γάλλος επιθετικός τοποθετήθηκε για το μέλλον του μετά τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι θα αποχωρήσει από τους «μερένχες» και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης του από τη Marca ως θρύλος, ο 35χρονος άσος ρωτήθηκε για το μέλλον του, όμως οι απαντήσεις που έδωσε όχι μόνο δεν ξεκαθάρισαν το τοπίο, αλλά το... θόλωσαν ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε πως προς το παρόν είναι παίκτης της Βασίλισσας, ενώ ξεκαθάρισε ότι το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτά που γράφονται για εκείνον δεν ισχύουν.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ονειρευόμουν να παίξω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου. Όταν υπέγραψα σε αυτόν τον σύλλογο, ήμουν παιδί, 21 ετών. Σκεφτόμουν να απολαύσω και να κερδίσω τρόπαια και στο τέλος, βλέπω ότι έχω κερδίσει πολλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Νομίζω ότι η μέρα που ήρθε στο σπίτι μου ο Φλορεντίνο για να υπογράψω είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Τον ρώτησα αν ήταν αυτός που είχε πάρει τον Ζιντάν ή τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα είδωλά μου.

To πρώτο μου γκολ με τη Ρεάλ είναι το αγαπημένο μου. Αγαπημένη μου αντίπαλος είναι η Μπαρτσελόνα. Το πρότυπο μου είναι ο Ρονάλντο Ναζάριο αλλά δεν μπορώ να τον αντιγράψω.

Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για το μέλλον μου, το ίντερνετ μιλάει. Αλλά το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα. Έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρίμ Μπενζεμά.