Έριξε βόμβα η «As»: «Κοντά στην Αλ Ιτιχάντ ο Καρίμ Μπενζεμά»

Ο Καρίμ Μπενζεμά.

i

©intime

Έριξε βόμβα η «As»: «Κοντά στην Αλ Ιτιχάντ ο Καρίμ Μπενζεμά»

Γιώργος Σακελλαρίου 23:24 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 31.05.2023

Η ισπανική εφημερίδα ανέφερε ότι ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην Αλ Ιτιχάντ.

Ένα ακόμα αστέρι αναμένεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Μετά την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, τον περασμένο Γενάρη, ο πρώην συμπαίκτης του κι εκ των ηγετών της Ρεάλ Μαδρίτης για 14 χρόνια, ο Καρίμ Μπενζεμά, είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην Αλ Ιτιχάντ και να είναι αντίπαλος με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται ότι πλησιάζει σε μία εκπληκτική μεταγραφή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS», ο Γάλλος σταρ θα πάρει δεδομένα μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία.

«Ο Μπενζεμά είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής στην Αλ Ιτιχάντ. Το μέλλον του Γάλλου επιθετικού έχει σχεδόν αποφασιστεί. Σύμφωνα με τις πηγές, η συμφωνία μεταξύ Μπενζεμά και της ομάδας θα κλείσει σύντομα, είναι ήδη με ενάμιση πόδι στη Σαουδική Λίγκα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή, στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι και κυβερνητικά στελέχη στη Σαουδική Αραβία, εργάζονται υπέρ αυτού της μεταγραφής τους τελευταίους μήνες κι επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους για να πείσουν τον σταρ. Επιπλέον, ο Μπενζεμά μίλησε και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον συμβουλεύτηκε για τη ζωή στη χώρα και το πρωτάθλημα. Ο Γάλλος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, κατά τα οποία θα κερδίζει 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Στο μεταξύ, στους πανηγυρισμούς της ομάδας που κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα, στην οθόνη του γηπέδου προβλήθηκε μια εικόνα του Μπενζεμά με την κιτρινόμαυρη στολή της ομάδας.

Ο Μπενζεμά, λοιπόν, ο οποίος συμπλήρωσε 14 σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κέρδισε πέντε Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Κύπελλα και παγκόσμιο συλλόγων, ήταν επίσης ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την UEFA το 2022, ενώ ξεπέρασε και τον Ραούλ και είναι πλέον ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.