Τέλος εποχής στη Ρεάλ: Ο Μπενζεμά επιβεβαίωσε την αποχώρηση του με ένα repost!

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo By Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Τέλος εποχής στη Ρεάλ: Ο Μπενζεμά επιβεβαίωσε την αποχώρηση του με ένα repost!

Ο Καρίμ Μπενζεμά, κάνοντας repost ένα story στο Instagram του δημοσιογράφου στο ESPN, Ζουλιάν Λοράν, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η θητεία του Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα λάβει τέλος. Η Αλ-Ιτιχάντ έχει χτυπήσει την πόρτα του Γάλλου άσου προσφέροντας του το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Οι διοικούντες της Βασίλισσας είναι ενήμεροι για την κρούση που έχει δεχθεί ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο 35χρονος επιθετικός έχει πει ήδη το «ναι».

Και απ' ότι φαίνεται τα ισπανικά δημοσιεύματα δεν έχουν πέσει έξω, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με μία κίνηση του στα social media... μαρτύρησε την αποχώρηση του. Συγκεκριμένα, ο Μπενζεμά έκανε repost ένα story στο Instagram του δημοσιογράφου στο ESPN, Ζουλιάν Λοράν, στο οποίο ο συμπατριώτης του τον αποθέωνε εν είδει αποχαιρετισμού.

«Τα γκολ, τα τρόπαια, το στυλ, η κληρονομιά: ένας από τους σπουδαιότερους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λοράν, ταγκάροντας τον Γάλλο επιθετικό, που το έκανε repost, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιον τρόπο πως την Κυριακή (4/6), στην 38η αγωνιστική της La Liga, θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ για τελευταία φορά.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο έμπειρος άσος θα καταθέσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ανακοινώσει κι επίσημα τους φίλους της Ρεάλ για την αποχώρησή του από τους «μερένχες» έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

Με τη Ρεάλ, ο Γάλλος επιθετικός κέρδισε πέντε Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Κύπελλα και Παγκόσμιο Συλλόγων, ήταν επίσης ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την UEFA το 2022, ενώ ξεπέρασε και τον Ραούλ και είναι πλέον ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Μαδριλένων, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συνολικά, μετρά 353 γκολ και 165 ασίστ σε 674 συμμετοχές.