Νίκη με ανατροπή για τη Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σοσιεδάδ
i

©Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Νίκη με ανατροπή για τη Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σοσιεδάδ

Δημήτρης Χούπης 23:58 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 18.09.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με ανατροπή της Σοσιεδάδ με 2-1, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται να χάσει, αφού επικράτησε με ανατροπή της Σοσιεδάδ (2-1), παραμένει αήττητη και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Οι Βάσκοι στο 5ο μόλις λεπτό «πάγωσαν» το Santiago Bernabeu, καθώς σκόραραν με τον Μπαρενετσέα. Ο Ισπανός μετά από σέντρα έκανε ένα σουτ, ο Κέπα απέκρουσε, αλλά στο ριμπάουντ ο ίδιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Έξι λεπτά μετά η Σοσιεδάδ έβαλε και δεύτερο γκολ με τον Κούμπο, το οποίο όμως δεν μέτρησε για οφσάιντ.

Στη συνέχεια η Ρεάλ άρχισε να πιέζει και έχασε δυο ευκαιρίες με τον Χοσελού και τον Ροντρίγκο, αλλά στην πρώτη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη δεύτερη ο τερματοφύλακας την έβγαλε. Στη συνέχεια ο Κέπα είπε δύο φορές «όχι» σε σουτ του Κούμπο και σε κεφαλιά του Μερίνο αντίστοιχα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μόλις στο 47ο λεπτό ισοφάρισε με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Ουρουγουανός με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, η οποία πρώτα χτύπησε στο δοκάρι. Έπειτα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πίεσε να βρει και δεύτερο γκολ, το οποίο βρήκε στο 61' με τον Χοσελού, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τη «βασίλισσα».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ