Πρώτη νίκη για τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα, 1-0 τη Λας Πάλμας
i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images

Πρώτη νίκη για τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα, 1-0 τη Λας Πάλμας

Δημήτρης Χούπης 21:30 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 17.09.2023

Η Σεβίλλη δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά στο τέλος επικράτησε της Λας Πάλμας με 1-0 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές.

Η Σεβίλλη έκανε... σεφτέ στη La Liga, αφού επικράτησε με 1-0 της Λας Πάλμας στην πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το πρώτο μέρος είχε αρκετές ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες. Η ομάδα από την Ανδαλουσία απείλησε κυρίως με τον Ράφα Μιρ, ο οποίος και στις δύο φορές «νικήθηκε» από τον τερματοφύλακα της Λας Πάλμας. Η Σεβίλλη μάλιστα βρήκε και γκολ με τον Οκάμπος, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο υψηλός ρυθμός συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να ζητούν από ένα πέναλτι. Στο 58' οι Ανδαλουσιανοί έφτασαν μια ανάσα από το γκολ με τον Οκάμπος, αλλά ο Βάγιες έκανε μια τρομερή απόκρουση.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν κι άλλο γκολ στο στο 68ο λεπτό με τον Ελ Νεσύρι, ωστόσο κι αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ. Παρόλα αυτά τρία λεπτά μετά η Σεβίλλη σκόραρε και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ο Λουμπεκάκιο μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάγιες για το 1-0 των Ανδαλουσιάνων. Στη συνέχεια η Σεβίλλη ήλεγχε τον ρυθμό και κατάφερε να κρατήσει τη Λας Πάλμας μακριά από την εστία της.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ