Εκπληκτικό βίντεο: Ο αγωνιστικός χώρος του «Μπερναμπέου» ετοιμάζεται να επανέλθει στην επιφάνεια! (vids)

Εκπληκτικό βίντεο: Ο αγωνιστικός χώρος του «Μπερναμπέου» ετοιμάζεται να επανέλθει στην επιφάνεια! (vids)

Ορέστης Καδδάς 10:10 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 17.09.2023

Ο φοβερός μηχανισμός που χρησιμοποιείται στο νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το γρασίδι.

Το νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου είναι ένα πραγματικό στολίδι. Τόσο για τη Ρεάλ, αλλά και γενικότερα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου με τη «Βασίλισσα» να έχει δημιουργήσει ένα πραγματικά περίτεχνο έργο τέχνης, που χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές για τη συντήρηση και την καλή διαχείριση του γρασιδιού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να υποδεχτεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τηναγωνιστική της La Liga, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και την αναμέτρηση με την Χετάφε (2/9). Τότε ήταν και η πρώτη φορά που εφαρμόστηκε η νέα τακτική για το χορτάρι του γηπέδου. Συγκεκριμένα χρησιμοποιείται ένας μηχανισμός που ουσιαστικά στεγάζει τον αγωνιστικό χώρο σε υπόγειο χώρο με ιδανικές συνθήκες. Αυτό θα γίνεται μετά το τέλος κάθε αγώνα. 

Το video που ανέβασε η Ρεάλ για τον αγωνιστικό χώρο του Μπερναμπέου:

Θυμίζουμε πως το νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόστισε σχεδόν 1 δισεκατομμύριο ευρώ και θα έχει ακόμα και σταθμό μετρό για τους φιλάθλους της Ρεάλ και γενικά του ποδοσφαίρου. 

Αυτός που δεν ήθελε να χάσει την εξέλιξη των εργασιών και την ανάδυση του αγωνιστικού χώρου ήταν ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός άφησε στην άκρη τα συνηθισμένα του ρούχα για να ντυθεί εργάτης και να βυθιστεί στα έγκατα του Μπερναμπέου. Ο τεχνικός ξεναγήθηκε στο υπόγειο του γηπέδου, όπου βρίσκεται το θερμοκήπιο όπου διατηρείται το γρασίδι.

Η Ρεάλ με νίκη απέναντι στη Σοσιεδάδ θα πατήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος το οποίο σίγουρα θα θέλει να κατακτήσει ώστε να «εγκαινιάσει» με τον καλύτερο τρόπο το νέο της φαντασμαγορικό σπίτι.