Τσάμπι Αλόνσο, Αρμπελόα και Ραούλ, οι προτεραιότητες της Ρεάλ Μαδρίτης για τη θέση του προπονητή!

Τσάμπι Αλόνσο - Αρμπελόα - Ραούλ

i

©printscreen

Τσάμπι Αλόνσο, Αρμπελόα και Ραούλ, οι προτεραιότητες της Ρεάλ Μαδρίτης για τη θέση του προπονητή!

Δεν αποτελεί κοινό μυστικό η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από την Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι, με την διοίκηση των «μερένχες» να έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του Ιταλού, με τους Τσάμπι Αλόνσο, Aρμπελόα και Ραούλ να βρίσκονται ψηλά στην λίστα.

Η φετινή σεζόν θα αποτελέσει την τελευταία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Ιταλός τεχνικός έχει επισημοποιήσει την αποχώρηση του από τους πάγκους. Η Ρεάλ είναι ενήμερη και έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου αντικαταστάτη.

Στην εν λόγω λίστα, τα ονόματα που «φιγουράρουν» πιο ψηλά, είναι εκείνα των Τσάμπι Αλόνσο, Ραούλ και του Αρμπελόα. Μάλιστα, η σειρά αναφοράς των ονομάτων, δεν είναι τυχαία, αλλά προκύπτει με σειρά προτεραιότητας. Όπως τονίζει η ισπανική As, «δεν πρέπει ο κόσμος να ξεγράφει και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν», που πάντα θα... ακούγεται, για όσο καιρό δεν έχει κάποια ομάδα.

Προτεραιότητα, φαίνεται να είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος παρουσιάζει εξαιρετικό έργο στη Γερμανία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μάλιστα, δεν είναι τυχαία και η προ ημερών αποκάλυψη της Bild, για μια ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του και αφορά το δικαίωμα του να αποχωρήσει για τρεις μόνο ομάδες έναντι ενός ποσού. Αυτές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν και η Λίβερπουλ.

Όσον αφορά τον Άλβαρο Αρμπελόα, το βιογραφικό του μέχρι τώρα είναι άψογο με τις ομάδες νέων, καθώς την περασμένη σεζόν κατέκτησε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Κύπελλο Πρωταθλητριών χωρίς να χάσει αγώνα και έχοντας μόνο 4 ισοπαλίες, ενώ η ομάδα του πέτυχε 160 γκολ. Το μοναδικό μειονέκτημα της περίπτωση του πρώην δεξιού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, η απειρία του από το κορυφαίο επίπεδο ως προπονητής.

Η νέα εποχή του ποδοσφαίρου είναι εδώ: Ο Τσουαμενί της Ρεάλ Μαδρίτης μαθαίνει τη θέση του κεντρικού αμυντικού μέσω γυαλιών virtual reality!
LA LIGA

19:03 - 13.10.2023

Η νέα εποχή του ποδοσφαίρου είναι εδώ: Ο Τσουαμενί της Ρεάλ Μαδρίτης μαθαίνει τη θέση του κεντρικού αμυντικού μέσω γυαλιών virtual reality!

Με μία πρωτοποριακή μέθοδο ο Ορελιάν Τσουαμενί έχει αρχίσει να μαθαίνει τη θέση του στόπερ στη Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα μέσω virtual reality.

Oι πιθανότητες του Ραούλ δεν είναι πολύ υψηλές, αφού ο πρώην επιθετικός και θρύλος των «μερένχες» βρίσκεται στην λίστα κυρίως λόγω της ιστορίας του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα και λιγότερο για τις προπονητικές του ικανότητες.