Η Ρεάλ δημοσίευσε βίντεο από τις προσβολές στον Βινίσιους για να υποστηρίξει την καταγγελία στον διαιτητή

Η Ρεάλ δημοσίευσε βίντεο από τις προσβολές στον Βινίσιους για να υποστηρίξει την καταγγελία στον διαιτητή

Δημήτρης Χούπης 18:23 - 20.03.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρό της τον διαιτητή, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, για το γεγονός ότι δεν κατέγραψε στο φύλλο αγώνα τις ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Οσασούνα στον Βινίσιους. Κάπως έτσι δημοσίευσε ένα βίντεο για να στηρίξει την καταγγελία κατά του διαιτητή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει... πόλεμο κατά του διαιτητή, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της «βασίλισσας» με την Οσασούνα, οι οπαδοί της ομάδας της Παμπλόνα άρχισαν να επιτίθονται ρατσιστικά στον Βινίσιους.

Κάπως έτσι η διοίκηση της ομάδας της Μαδρίτης έκανε αρκετά παράπονα, όχι μόνο για τη συμπεριφορά των οπαδών της Οσασούνα, αλλά και από τον τρόπο που το διαχειρίστηκε ο διαιτητής του παιχνιδιού. Η Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν έκανε καταγγελία προς τον διαιτητή, αφού υποστήριξε ότι ο διαιτητής δεν κατέγραψε στο φύλλο αγώνα αυτές τις προσβολές.

Ενώ την ίδια ώρα τόσο η διοίκηση της ομάδας από την Παμπλόνα όσο και η Επιτροπή των Διαιτητών στην Ισπανία, στηρίζουν τον διαιτητή του αγώνα. Κάπως έτσι, η κόντρα έχει... φουντώσει με τη Ρεάλ να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, αλλά να θέλει να διατηρήσει το θέμα στο προσκήνιο.

Για να το κάνει αυτό λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο διαρκείας δύο λεπτών, στο οποίο καταγράφονται όλα τα χρονιά σημεία, στα οποία φαίνεται ότι ο κόσμος της Οσασούνα «ξέφυγε». Αλλά και τα παράπονα των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Μαδρίτης προς τον διαιτητή για να σταματήσουν οι ρατσιστικές προσβολές προς τον Βραζιλιάνο επιθετικός της «βασίλισσας».

«Μετά τις σοβαρές προσβολές που ειπώθηκαν, για άλλη μια φορά, κατά του παίκτη μας Βινίσιους Τζούνιορ, εν προκειμένω στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος που έπαιξε η ομάδα μας στο Ελ Σαντάρ, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει τα εξής:

Ο σύλλογος μας κατέθεσε μήνυση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Βασιλικής Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά του διαιτητή αγώνα Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα ως αποτέλεσμα της αμελείας σύνταξης της έκθεσης του διαιτητή. Αυτός ο διαιτητής οικειοθελώς και εσκεμμένα παρέλειψε τις προσβολές και τις εξευτελιστικές κραυγές που κατευθύνονταν επανειλημμένα προς τον παίκτη μας Βινίσιους Τζούνιορ, παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί επίμονα από τους παίκτες μας την ίδια στιγμή που συνέβαιναν.

Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης καταθέσει καταγγελία σε αυτό το ομοσπονδιακό όργανο σε σχέση με τις προαναφερθείσες ύβρεις και ταπεινωτικές κραυγές και τις διαβίβασε στην Κρατική Επιτροπή κατά της βίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας στον αθλητισμό. εντοπίζονται και τιμωρούνται.

Ο Βινίσιους ζήτησε την τιμωρία των οπαδών της Ατλέτικο για τα ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του
LA LIGA

17:34 - 14.03.2024

Ο Βινίσιους ζήτησε την τιμωρία των οπαδών της Ατλέτικο για τα ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ζήτησε από την UEFA την τιμωρία των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης που τραγούδησαν ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του, πριν την έναρξη της αναμέτρησης των «ροχιμπλάνκος» με την Ίντερ για το Champions League.

Δεδομένων αυτών των ατυχών γεγονότων που συνέβησαν στο Ελ Σαντάρ, η Ρεάλ Μαδρίτης επέκτεινε την καταγγελία που υπέβαλε την περασμένη Παρασκευή, 15 Μαρτίου, στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα κατά των εγκλημάτων μίσους και διάκρισης, για τις ρατσιστικές και μίσους προσβολές που απευθύνονται στον παίκτη μας Βινίσιους. Τζούνιορ κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο στο Μοντζούικ και στο Μητροπολιτικό στάδιο της Μαδρίτης, ζητώντας να εντοπιστούν οι δράστες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης καταδικάζει για άλλη μια φορά αυτές τις βίαιες επιθέσεις ρατσισμού, διακρίσεων και μίσους και απαιτεί να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, μια για πάντα, προκειμένου να εξαλειφθεί η βία που υφίσταται ο παίκτης μας Βινίσιους Τζούνιορ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ρεάλ.