Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κουρτουά: Μετά τη ρήξη χιαστού νέος σοβαρός τραυματισμός!

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κουρτουά: Μετά τη ρήξη χιαστού νέος σοβαρός τραυματισμός!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:50 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 19.03.2024

Μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Τιμπό Κουρτουά αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού από την προπόνηση, πάνω που είχε αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς μετά τη ρήξη χιαστού...

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τιμπό Κουρτουά, με αποτέλεσμα σημάνουν κατευθείαν όλοι οι συναγερμοί στις τάξεις της «Βασίλισσας» λόγω του φόβου για νέο σοβαρό τραυματισμό.

Και επιβεβαιώθηκαν οι άνθρωποι της «Βασίλισσας», καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Βέλγος τερματοφύλακας έδειξαν ρήξη του εσωτερικού μηνίσκου του δεξιού γόνατος. Ένα απότομο «στοπ», πάνω που είχε αρχίσει να βλέπει... φως στο τούνελ.

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πλήγμα για τον 31 χρονο γκολκίπερ, καθώς τις τελευταίες μέρες άρχισε να σκέφτεται την επιστροφή του στη δράση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα και ο ίδιος ο Κάρλο Αντσελότι είχε επιβεβαιώσει πως ήταν έτοιμος να επιστρέψει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Αλλά στάθηκε ξανά άτυχος...

Ο Κουρτουά ξεκίνησε κανονικά να ακολουθεί το πρόγραμμα του στην προπόνηση, αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Ο φόβος ήταν τεράστιος, αλλά οι πρώτες εξετάσεις απέκλεισαν έναν τραυματισμό σαν αυτόν που υπέστη στην αρχή της σεζόν.

Αν και πρέπει ακόμα να κάνει κι άλλες εξετάσεις, όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Δεν είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό το πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι πως επρόκειτο να επιστρέψει. Κάτι το οποίο φυσικά θα πάρει αναβολή...

Η Ρεάλ κατήγγειλε τον διαιτητή Μουνουέρα επειδή «αγνόησε εσκεμμένα προσβολές προς τον Βινίσιους»

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποκαλύπτει την καταγγελία που υπέβαλε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Βασιλικής Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά του διαιτητή Μαρτίνεθ Μουνουέρα. Ο λόγος, σύμφωνα με τους Μαδριλένους, είναι ότι ο εν λόγω ρέφερι δεν συμπεριέλαβε στο φύλλο αγώνα τις προσβολές που ειπώθηκαν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Οσασούνα, στο «Ελ Σαντάρ» εναντίον του Βινίσιους .

Το δίλημμα του Κιλιάν Εμπαπέ: Ρεάλ Μαδρίτης ή Ολυμπιακοί Αγώνες;
LIGUE 1

14:29 - 19.03.2024

Το δίλημμα του Κιλιάν Εμπαπέ: Ρεάλ Μαδρίτης ή Ολυμπιακοί Αγώνες;

Γνωρίζοντας την απόφασή του να μην ανανεώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όλα δείχνουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα ενταχθεί στη Ρεάλ. Ωστόσο, υπάρχει ένα δίλλημα για τον Γάλλο αστέρα, ο οποίος καλείται να επιλέξει μεταξύ «μερένχες» και Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι κάμερες και τα μικρόφωνα του «Movistar LaLiga» απαθανάτισαν τη στιγμή κατά την οποία ένα τμήμα των οπαδών της Οσασούνα φώναζε: «Βινίσιους πέθανε!». Ο Ντάνι Καρβαχάλ έκανε τη χειρονομία στον διαιτητή του αγώνα, φέρνοντας το δάχτυλό του στο αυτί για να ακούσει και να σημειώσει όσα ακούγονταν. Ωστόσο, ο Μαρτίνεθ Μουνουέρα δεν ανέφερε αυτό το γεγονός στο φύλλο αγώνα μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αντιθέτως, ο διαιτητής από τη Βαλένθια έγραψε: «Ολα κανονικά» . Αυτή η συγκυρία οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να καταγγείλει τον διαιτητή, όπως δόθηκε στη δημοσιότητα σε δήλωση.