Ο Αζάρ και η φυσική του κατάσταση: «Δεν θέλω να μοιάζω στην Πέππα το γουρουνάκι»

Εντέν Αζάρ

i

PrtScr

Ο Αζάρ και η φυσική του κατάσταση: «Δεν θέλω να μοιάζω στην Πέππα το γουρουνάκι»

Κώστας Τόπας 15:22 - 19.03.2024

Ο Εντέν Αζάρ μίλησε για τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα συμμετάσχει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», την καριέρα του σε Ρεάλ και Τσέλσι αλλά και για τη φυσική κατάσταση του.

Ο Εντέν Αζάρ ετοιμάζεται να βάλει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Soccer Aid for UNICEF 2024 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Εκμεταλλευόμενος αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα, ο Αζάρ έδωσε συνέντευξη στην Standard Sport όπου έκανε ανασκόπηση της καριέρας του, της αποχώρησής του και τι σχεδιάζει να κάνει στο μέλλον. Ο Βέλγος αναγνώρισε ότι το γεγονός πως αγωνίστηκε για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα όνειρο που εκπλήρωσε στη ζωή του.

«Μου λείπει λίγο το ποδόσφαιρο, ειδικά να είμαι με τα αγόρια στα αποδυτήρια, αλλά τώρα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Έχω παιδιά και οικογένεια. Μπορώ να πάω στο Βέλγιο για να δω την οικογένειά μου, τα αδέρφια μου και τους γονείς μου. μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Βέλγος στη συνέντευξή του για να αναφερθεί στη συνέχεια στη φυσική του κατάσταση ενόψει της φιλανθρωπικής αναμέτρησης που θα δώσει στο γήπεδο της πρώην ομάδας του, Τσέλσι.

«Δεν θέλω να μοιάζω με την Πέππα του γουρουνάκι. Παίζω τένις, τρέχω λίγο, παίζω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και παραμένω ενεργός. Είναι απλώς ένας φιλικός αγώνας, αλλά όταν παίζεις ποδόσφαιρο θέλεις να κερδίζεις. Είδα Η ομάδα σήμερα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με μερικούς από τους πρώην παίκτες και καλούς μου φίλους, οπότε ας διασκεδάσουμε, ας σκοράρουμε γκολ κι ας κάνουμε τους φιλάθλους χαρούμενους», τόνισε.

Οσον αφορά την καριέρα του σε Ρεάλ και Τσέλσι, ο Εντέν Αζάρ είπε πως: «Ήταν το όνειρό μου η Ρεάλ . Μπορώ να σας πω ότι ήταν όνειρό μου, ακόμα κι αν η ιστορία δεν ήταν τόσο καλή με τους τραυματισμούς και αυτό και αυτό. Όταν κοιτάζω πίσω και μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες μου με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με κάνει περήφανο.

Επος: Η Λιλ ετοίμασε χάμπουργκερ και μπίρες για να υποδεχθεί τον Αζάρ
LIGUE 1

15:29 - 10.03.2024

Επος: Η Λιλ ετοίμασε χάμπουργκερ και μπίρες για να υποδεχθεί τον Αζάρ

Οι άνθρωποι της Λιλ ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη υποδοχή στον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, Εντέν Αζάρ, προκειμένου να σηματοδοτήσει την επιστροφή του Βέλγου παλαίμαχου στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε.

Για την Τσέλσι; Πέρασα επτά χρόνια εκεί... ήταν η καλύτερη ανάμνηση της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Η καλύτερη μου σεζόν ήταν η δεύτερη με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όταν κερδίσαμε την Premier League και το Λιγκ Καπ. Ο προπονητής ήταν ο Special One (Μουρίνιο) και είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις τα συναισθήματα μετά τους αγώνες με τους οπαδούς να είναι όλοι ευχαριστημένοι», κατέληξε ο 33χρονος Αζάρ.