Το βίντεο που δείχνει ότι τελικά δεν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ της Μπάγερν στις καθυστερήσεις (vid)

Ρεάλ - Μπάγερν

i

PrtScr

Το βίντεο που δείχνει ότι τελικά δεν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ της Μπάγερν στις καθυστερήσεις (vid)

Κώστας Τόπας 10:30 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 20.05.2024

Μια εναλλακτική γωνία της φάσης δείχνει ότι το γκολ της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ρεάλ, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, δεν έπρεπε να ακυρωθεί.

Αφού ο πρώτος αγώνας έληξε ισόπαλο 2-2 στη Βαυαρία, οι Μαδριλένοι υποδέχθηκαν την Μπάγερν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τετάρτης (08/05). Με μια θέση στον τελικό κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ να διακυβεύεται, και οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια, ο μπακ της Μπάγερν, Αλφόνσο Ντέιβις, κατέπληξε το πλήθος των Μαδριλένων στο 68ο λεπτό με ένα όμορφο γκολ και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Όμως οι παίκτες του Τόμας Τούχελ δεν κατάφεραν να κρατηθούν καθώς δύο γκολ του Χοσέλου ολοκλήρωσαν μια ακόμη απίστευτη επιστροφή των «μερένχες» στο ματς.

Από οπαδός της Ρεάλ στον τελικό του 2022 ο Χοσέλου έγινε ο μεγάλος ήρωας δύο χρόνια μετά (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

10:17 - 09.05.2024

Από οπαδός της Ρεάλ στον τελικό του 2022 ο Χοσέλου έγινε ο μεγάλος ήρωας δύο χρόνια μετά (vids)

Πρωταγωνιστής με δύο γκολ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ο Χοσέλου έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Έχοντας περάσει από τους «μερένχες» στο ξεκίνημα της καριέρας του και έχοντας αποχωρήσει ως... αδιάφορος σε ηλικία 22 ετών, ο Ισπανός επιθετικός περίμενε πολύ καιρό για να ζήσει τέτοιες βραδιές.

Στις καθυστερήσεις, υπήρξε μια τεράστια στιγμή διαμάχης αφού ο Ματίας Ντε Λιχτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ. Ωστόσο, το τέρμα του Ολλανδού δεν μέτρησε και το VAR δεν μπόρεσε να επέμβει, μετά το γεγονός ότι ο ρέφερι σταμάτησε τη φάση γρήγορα.

Τα ριπλέι έδειξαν ότι η απόφαση για οφσάιντ ήταν οριακή, με πολλούς να υποδηλώνουν ότι ο διαιτητής της γραμμής σήκωσε πολύ νωρίς τη σημαία. Σύμφωνα με το beIN Sports, ο Νουσαΐρ Μαζράουι καλυπτόταν κανονικά από τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, λίγο πριν ο Ντε Λιχτ στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ολλανδός στόπερ ήταν ο πρώτος παίκτης της Μπάγερν που σχολίασε το περιστατικό μετά τον αγώνα, είπε: «Δεν θέλω να πω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάντα τους διαιτητές μαζί της, αλλά αυτό έκανε τη διαφορά σήμερα. Ο βοηθός μετά το ματς μας ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Τόμας Τούχελ δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια όταν αναφέρθηκε στη διαιτησία και έδειξε την αγανάκτησή του με την απόδοση του διαιτητή και κυρίως με την πιο αμφιλεγόμενη απόφαση του αγώνα στο ακυρωθέν γκολ των Βαυαρών.

«Δεχόμαστε τη συγγνώμη, αλλά δεν είναι η ώρα να ζητήσουμε συγγνώμη. Είναι οι ημιτελικοί του Champions League και δεν είναι η ώρα να κάνουμε αυτά τα λάθη. Οι διαιτητές πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο επίπεδο, πρέπει να είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους και δεν μπορούν να ζητήσουν συγγνώμη αν δεν είναι σε θέση να σφυρίξουν τέτοια παιχνίδια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.