Ο Γουόκερ ταλαιπωρήθηκε από τον Βινίσιους, αλλά στο φινάλε τον αποθέωσε (vid)

Βινίσιους & Κάιλ Γουόκερ

i

PrtScr

Ο Γουόκερ ταλαιπωρήθηκε από τον Βινίσιους, αλλά στο φινάλε τον αποθέωσε (vid)

Κώστας Τόπας 11:21 - 10.05.2023

Την αποθέωση γνώρισε ο Βινίσιους από τον Κάιλ Γουόκερ, παρά το γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άγγλος μπακ ταλαιπωρήθηκε σε σημαντικό βαθμό από τον Βραζιλιάνο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο «Έτιχαντ», μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 36' με την οβίδα του Βινίσιους για να έρθει η απάντηση των Πολιτών με το υπέροχο τέρμα του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Αυτός που ξεχώρισε στην αναμέτρηση για τους Μαδριλένους, ήταν ο Βινίσιους, ο οποίος πέτυχε το 15ο προσωπικό του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και κέρδισε το χειροκρότημα. Ο Κάιλ Γουόκερ έπρεπε να παρακολουθεί τον «Βίνι» όλο το βράδυ, να μην τον αφήσει να κάνει τα δικά του, κουράστηκε, ωστόσο στο τέλος έδειξε πως το χάρηκε. Ο Άγγλος μπακ αποθέωσε τον Βραζιλιάνο αντίπαλό του, σε μια τρομερά όμορφη σκηνή.

Πάντως, οι άνθρωποι της Ρεάλ είναι έξαλλοι με το γκολ που σημείωσε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς θεωρούν πως υπήρχε πλάγιο πριν από το τέρμα του Βέλγου μέσου. Mιλώντας στο beIN sports κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε πώς το γκολ της Σίτι έπρεπε να ελεγχθεί από το VAR, προτού ο τηλεοπτικός σταθμός επιβεβαιώσει χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D ότι η μπάλα είχε βγει πλάγιο.