H Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης

i

© PrtScr

H Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:23 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 29.05.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2) και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της La Liga, η ομάδα του Σιμεόνε επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2), βρίσκοντας γκολ στο ξεκίνημα και στο φινάλε του ματς.

Τσάβι: «Πρέπει να αποδεχθώ την απόφαση του Λαπόρτα, ίσως μια μέρα ξαναγυρίσω στη Μπαρτσελόνα»
LA LIGA

14:34 - 25.05.2024

Τσάβι: «Πρέπει να αποδεχθώ την απόφαση του Λαπόρτα, ίσως μια μέρα ξαναγυρίσω στη Μπαρτσελόνα»

Την τελευταία του συνέντευξη ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, έδωσε ο Τσάβι ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση της απόλυσής του από τους «μπλαουγκράνα», τον Τζουάν Λαπόρτα και την επόμενη ημέρα στην προπονητική του καριέρα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, με το... καλημέρα (9΄) ο Λίνο άνοιξε το σκορ και χάρισε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πίεσε στη συνέχεια με σκοπό να φέρει το ματς στα ίσα, όμως τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των «Ροχιμπλάνκος».

Το... κερασάκι στην τούρτα για την Ατλέτικο έβαλε ο Μαντάβα στις καθυστερήσεις (90+4), κλειδώνοντας έτσι το τρίποντο (0-2).

Ισόπαλες έμειναν Οσασούνα και Βιγιαρεάλ

Ο Χακόμπα Αρασάτε στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της Οσασούνα είδε την ομάδα του να μένει στο ισόπαλο 1-1 με την Βιγιαρεάλ στο «Ελ Σαδάρ».

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και μάλιστα προηγήθηκαν στο 31′ με το 17ο φετινό γκολ του Μπούντιμιρ μετά από ασίστ του Ρούμπεν Πένια.

Στη συνέχεια η Βιγιαρεάλ πίεσε με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης και τα κατάφερε. Στο 57ο λεπτό ο Μοράλες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το 1-1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Η βαθμολογία