Ο 40χρονος Πέπε Ρέινα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ

Πέπε Ρέινα

i

©VillarrealFC

Ο 40χρονος Πέπε Ρέινα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ

Δημήτρης Χούπης 18:46 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 22.06.2023

Ο Πέπε Ρέινα στην ηλικία των σαράντα ετών θα συνεχίσει κανονικά το ποδόσφαιρο, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο ενός χρόνου με τη Βιγιαρεάλ.

Τι κι αν έχει φτάσει σαράντα χρονών ο Πέπε Ρέινα συνεχίζει κανονικά το ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Βιγιαρεάλ, με την οποία υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024. 

Τη φετινή χρονιά ο προπονητής των «υποβρυχίων», Κίκε Σετιέν, έδειξε την εμπιστοσύνη του στον 40χρονο, ο οποίος έκατσε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας 32 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Κράτησε όμως την εστία του εφτά φορές ανέπαφη. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται συνολικά στη Βιγιαρεάλ τέσσερις σεζόν, καθώς έχει αγωνιστεί με την ισπανική ομάδα σε δύο θητείες. Η πρώτη ήταν από τη σεζόν 2002-03, όταν είχε πάρει μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα, με τη δεύτερη να ξεκινάει από τη σεζόν που μας πέρασε και θα συνεχιστεί μέχρι και του χρόνου τον Ιούνιο.

Μετά τα «υποβρύχια» ο Ρέινα αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ, με την οποία αγωνίστηκε οχτώ σεζόν. Σε αυτή την οχταετία κατέκτησε ένα FA Cup, ένα Carabao Cup και ένα ευρωπαϊκό Super Cup. Με τη φανέλα των «κόκκινων» είχε εξαιρετική παρουσία. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι βρίσκεται στην έβδομη θέση της λίστας με τα περισσότερα clean sheets στην ιστορία της Premier League με 137. Το ρεκόρ για τον ίδιο είναι τα 20 που το έχει κάνει δύο χρονιές (2005-06, 2008-09). 

Οπαδός της Τότεναμ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών χρόνων από τα γήπεδα επειδή κορόιδευε την τραγωδία του Χίλσμπορο
PREMIER LEAGUE

20:58 - 13.06.2023

Οπαδός της Τότεναμ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών χρόνων από τα γήπεδα επειδή κορόιδευε την τραγωδία του Χίλσμπορο

Ένας οπαδός της Τότεναμ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών χρόνων από τα γήπεδα επειδή κορόιδευε την τραγωδία του Χίλσμπορο στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Λίβερπουλ.

Αφού έφυγε από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, πήγε στην Ιταλία για χάρη της Νάπολι, στην οποία έκατσε τέσσερις σεζόν, έχοντας και μια χρονιά δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου. Στη συνέχεια έμεινε στην Ιταλία, αλλά μετακόμισε πιο βόρεια και συγκεκριμένα στο Μιλάνο για να παίξει στη Μίλαν. Τέλος έχει φορέσει τις φανέλες, της Άστον Βίλα και της Λάτσιο