Ισόπαλη η ματσάρα στο «Ibrox» ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ
i

©Photo by Stu Forster/Getty Images

Ισόπαλη η ματσάρα στο «Ibrox» ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:11 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 07.04.2024

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο «Ibrox», Ρέιντζερς και Σέλτικ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

Το Old Firm ανάμεσα στην Ρέιντζερς και τη Σέλτικ έληξε 3-3 με την ισοπαλία να κάνει στους «μπλε» που έμειναν έναν πίσω από τους φιλοξενούμενους στη μάχη του τίτλου όμως έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στα 21 δευτερόλεπτα πήραν το προβάδισμα. Μετά από κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, η μπάλα ήρθε στον Ντάιζεν Μαέντα, ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Η Σέλτικ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 34ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ρίλεϊ, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-0.  

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 55ο λεπτό από την άσπρη βούλα με τον Τζέιμς Ταβερνιέρ, ενώ στο 86ο λεπτό κατέφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Ο Αμπνταλλάχ Σίμα έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αντίπαλων αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα του Τζο Χαρτ για το 2-2 της Ρέιντζερς.

Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα η Σέλτικ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ιντάχ, ενώ η Ρέιντζερς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε με τον Ματόντο με καταπληκτικό σουτ έξω από τη περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.