Τρομερό: Η Σέλτικ άνοιξε το σκορ από τα... αποδυτήρια στο «Old Firm Derby» με τη Ρέιντζερς (vids)

Ρέιντζερς - Σέλτικ

i

PrtScr

Τρομερό: Η Σέλτικ άνοιξε το σκορ από τα... αποδυτήρια στο «Old Firm Derby» με τη Ρέιντζερς (vids)

Κώστας Τόπας 15:02 - 07.04.2024

Εκπληκτικό ξεκίνημα στο «Old Firm Derby» μεταξύ Ρέιντζερς και Σέλτικ, καθώς οι Κέλτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, μόλις 21 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα!

Ο Ντάιζεν Μαέντα σημείωσε ένα από πιο γρήγορα γκολ, στο «Old Firm Derby», μεταξύ Ρέιντζερς και Σέλτικ το μεσημέρι της Κυριακής (07/04), καθώς ο 26χρονος Ιαπωνέζος μεσοεπιθετικός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, 21 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, για να δώσει στους Κέλτες ένα γρήγορο προβάδισμα.

Αν και δεν καθορίζει τον τίτλο, το εν λόγω ντέρμπι παίζει αναμφίβολα μεγάλο ρόλο στην έκβαση της κούρσας για τον τίτλο του πρωταθλήματος Σκωτίας. Ο Μαέντα έβαλε από νωρίς την ομάδα του σε ρόλο οδηγού, καθώς κυνήγησε μια... χαμένη φάση, εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια το λάθος του Ταβερνιέ ο οποίος άργησε να διώξει την μπάλα με αποτέλεσμα εκείνη να βρίσκει στο πόδι του αντιπάλου και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας της Ρέιντζερς.

Ο Μαέντα έφυγε πανηγυρίζοντας καθώς το «Ibrox» σώπασε, μόνο για να διαταράξουν την ησυχία οι πανηγυρισμοί των παικτών του Μπρένταν Ρότζερς, χωρίς να παρευρίσκονται στο γήπεδο της Ρέιντζερς οι οπαδοί της Σέλτικ.

Στη συνέχεια, οι Κέλτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλά πανένκα του Ματ Ο'ριλέι στο 34ο λεπτός της αναμέτρησης. Μια νίκη θα έφερνε τη Σέλτικ τέσσερις βαθμούς μακριά από τη Ρέιντζερς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αν και οι σημερινοί φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά εάν διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους.