Ακούστηκε για Ολυμπιακό αλλά ο Ρεμπρόφ αναλαμβάνει την εθνική Ουκρανίας

Σεργκέι Ρεμπρόφ

i

© PrtScr

Ακούστηκε για Ολυμπιακό αλλά ο Ρεμπρόφ αναλαμβάνει την εθνική Ουκρανίας

Κώστας Τόπας 08:09 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:09 - 18.05.2023

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουκρανίας ήρθε σε συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ για να αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση των Ουκρανών.

Μετά την απομάκρυνση του Ολεξάντρ Πετρακόφ, ο Ρουσλάν Ρόταν ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουκρανίας, αρχικά απευθύνθηκε στον Σλάβεν Μπίλιτς, ωστόσο ο Κροάτης προπονητής απέρριψε την πρόταση που του κατατέθηκε, με τους Ουκρανούς να κάνουν στροφή σε έναν δικό του άνθρωπο.

«Περιμένει» Ολυμπιακό ο Νιλ Λένον
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:33 - 17.05.2023

«Περιμένει» Ολυμπιακό ο Νιλ Λένον

Σύμφωνα με την σκωτσέζικη Sun, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει τον Νιλ Λένον, πρώην προπονητή της Ομόνοιας και της Σέλτικ, μέσα στην εκλεκτή λίστα για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα στον Σεργκέι Ρεμπρόφ, με τον οποίο είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό και τελικά φαίνεται πως κατέληξαν σε συμφωνία, με τον 48χρονο προπονητή, ο οποίος ακούστηκε για Ολυμπιακό, να αναλαμβάνει τα ηνία της εθνικής Ουκρανίας.

«Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ θα γίνει σύντομα ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας — η συμφωνία έχει σφραγιστεί. Μετά από συζητήσεις με τον Σλάβεν Μπίλιτς, το σχέδιο είναι να προχωρήσουν με τον Σεργκέι. Θα γίνει επίσημο σύντομα», ανέφερε σε δημοσίευσή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.