Παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ρισβάνης

Στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ρισβάνης

i

© Slovan Bratislava SK

Παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ρισβάνης

Πάνος Κορομηλάς 17:25 - 28.01.2024

Στο ίδιο πρωτάθλημα, αλλά σε άλλη ομάδα θα αγωνίζεται πλέον ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Σπύρος Ρισβάνης συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, αλλάζει όμως ομάδα. Μετά την Ντουνάισκα Στρέντα, η Σλόβαν Μπρατισλάβας ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν ελεύθερος στην αγορά, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την πρώην ομάδα του και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν άργησε να τον βρει, με την  πρωταθλήτρια Σλόβαν Μπρατισλάβας, να ανακοινώνει την απόκτηση του. 

Το όνομά του ακουγόταν έντονα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Μετά από δύο χρονιές στην Ντουνάισκα Στρέντα με 34 συμμετοχές, ο δυναμικός στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σλόβαν ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Ο ίδιος, μετά την υπογραφή του προχώρησε σε δηλώσεις εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη λευκή φανέλα. Εκτιμώ πολύ που η Σλόβαν έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο πολύτιμος γίνεται για να ανταποδώσει η ομάδα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε» δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει τους υψηλότερους στόχους και ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. Επίσης χαίρομαι που ξανασυναντώ τον συμπατριώτη μου Κυριάκο Σαββίδη. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήμασταν συμπαίκτες στην Ελλάδα, μείναμε σε επαφή και στη Σλοβακία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Η Σλόβαν γίνεται έτσι η τρίτη ομάδα του στο εξωτερικό. Μετά την αποχώρηση του από τον Ατρόμητο τον Ιανουάριο του 2021, εντάχθηκε στην Ανόρθωση, ενώ ακολούθησαν 1,5 σεζόν στην Ντουνάισκα Στρέντα

Στην Ελλάδα, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ πέρασε από τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, πριν την ομάδα του Περιστερίου.