Οργισμένη απάντηση του Ριτσάρλισον για τις φήμες περί αποχώρησης σε περίπτωση που έμενε ο Κόντε

Ριτσάρλισον

i

©Photo by Naomi Baker/Getty Images/Ideal Images

Οργισμένη απάντηση του Ριτσάρλισον για τις φήμες περί αποχώρησης σε περίπτωση που έμενε ο Κόντε

Sportal newsroom 21:04 - 30.03.2023

Ο Ριτσάρλισον έδωσε οργισμένη απάντηση στις φήμες που έκαναν λόγο για την αποχώρησή του εάν ο Κόντε έμενε στην Τότεναμ.

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Τότεναμ με τις φήμες που έχουν βγει, με πρωταγωνιστές τον Ριτσάρλισον και τον Ρομέρο. Συγκεκριμένα ένας δημοσιογράφος είχε υποστηρίξει ότι οι δύο παίκτες των «σπιρουνιών» είχαν δώσει τελεσίγραφο αποχώρησης στην ομάδα σε περίπτωση που ο Αντόνιο Κόντε παρέμενε. 

«Ο Κριστιάν Ρομέρο επανεξέταζε την παραμονή του στον σύλλογο αν παρέμενε ο Κόντε. Όπως καταλαβαίνω, το ίδιο συνέβη και με τον Ριτσάρλισον επειδή τους φέρθηκε πολύ άσχημα, όχι μόνο πρόσωπο με πρόσωπο ή σε ιδιωτικό περιβάλλον αλλά και δημόσια. Ο Κόντε επέκρινε δημόσια τους παίκτες και αυτό προκάλεσε τριβές. Αλλά τώρα ο Ρομέρο θα μείνει στην Τότεναμ, αυτό είναι το σχέδιο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του δημοσιογράφου. 

Πάνω σε αυτές τις φήμες ο Ριτσάρλισον με ανάρτησή του στο Twitter έδειξε την αγανάκτησή του για όσα ακούστηκαν. Υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δέχεται μεν να τον κρίνουν, αλλά όχι να λένε και να γράφουν ψέματα γι' αυτόν. Τόνισε μάλιστα ότι είχε σεβασμό προς τον προπονητή του, στέλνοντάς του και μήνυμα μετά το επίσημο τέλος του  από την Τότεναμ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Το να με αμφισβητούν και να μου κάνουν κριτική για τις εμφανίσεις μου, είναι μέρος του ποδοσφαίρου και το δέχομαι., Το να λένε όμως ψέματα για μένα, δεν το δέχομαι! Είχα πάντα πολύ σεβασμό για τον Κόντε και όλους τους προπονητές μου.

Με βοήθησε πολύ κατά την έλευσή μου στην Τότεναμ και όποτε είχαμε κάποιο πρόβλημα (ακόμα και αν ήταν δημόσια), το λύναμε με βάσει τη συζήτηση και τον επαγγελματισμό, και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Δεν είχα ηγηθεί μίας ομάδας εναντίον του, σχεδόν το αντίθετο συνέβη. Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα περίμενε από μένα και δεν έκαναν αρκετά για τον ίδιο ώστε να μείνει. Όταν έφυγε, του έστειλα ένα μήνυμα ευχαριστώντας τον και δίνοντάς του ευχές που αξίζει!

Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος που ευθύνεται για αυτό το απαίσιο ψέμα, δεν μπήκε καν στον κόπο να μιλήσει με τους εκπροσώπους μου ή να με ακούσει. Κακός επαγγελματίας και κακός χαρακτήρας! Ντροπή και σε σένα Tyc Sports», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.