Ο Ριτσάρλισον ψάχνει ψυχολόγο λόγω... δυστοκίας!

Ριτσάρλισον

i

PrtScr

Ο Ριτσάρλισον ψάχνει ψυχολόγο λόγω... δυστοκίας!

Sportal newsroom 20:47 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 13.09.2023

Σε αναζήτηση ψυχολογικής βοηθείας έχει προβεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ριτσάρλισον, λόγω της συνεχόμενης ξηρασίας στο σκοράρισμα.

Την πρόθεση του να αναζητήσει ψυχολογική βοήθεια μετά από μια συναισθηματική κατάρρευση κατά τη διάρκεια του θριάμβου της Βραζιλίας επί της Βολιβίας (5-1) το Σάββατο (10/9) έκανε γνωστή ο Ριτσάρλισον.

Ο επιθετικός της Τότεναμ προσπάθησε να κρύψει τα συναισθήματά του όταν αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά δεν τα κατάφερε και «λύγισε». Και ο λόγος είναι η συνεχόμενη ξηρασία στο κομμάτι του σκοραρίσματος, που έχει αποδειχθεί μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η δυσκολία του 26χρονου άσου στο σκοράρισμα είναι ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο καιρό. Με τη Βραζιλία έχει να σκοράρει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ενώ με την Τότεναμ μετράει μόλις ένα γκολ σε 31 παιχνίδια στην Premier League. Αριθμοί που προκαλούν μεγάλη απογοήτευση δεδομένου ότι στους «Σπερς» κόστισε 75 εκατομμύρια δολάρια.

Τα ρεκόρ με την Παλμέιρας, τα δάκρυα στον πάγκο και οι ανησυχίες για τον μελλοντικό αστέρα της Ρεάλ, Έντρικ (vids)
LA LIGA

11:45 - 13.09.2023

Τα ρεκόρ με την Παλμέιρας, τα δάκρυα στον πάγκο και οι ανησυχίες για τον μελλοντικό αστέρα της Ρεάλ, Έντρικ (vids)

Το «διαμάντι» από την Βραζιλία που άρπαξε η Ρεάλ Μαδρίτης για 60 εκατομμύρια ευρώ, Έντρικ είχε μία δύσκολη σεζόν, η οποία έκανε τους «μερένχες» να κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Φυσικά, οι συμπαίκτες του στην εθνική Βραζιλίας έσπευσαν να του συμπαρασταθούν, με τον Ματέους Κούνια να τον χαρακτηρίζει μεγάλο παίκτη και τον Μαρκίνιος να εκφράζει τη σιγουρία του ότι τα γκολ θα έρθουν. Όπως και να 'χει, ο Ριτσάρλισον αναζητεί ψυχολογική βοήθεια, προκειμένου να ανακάμψει.