Φαβορί για αθλητικός διευθυντής της Ρόμα ο Φρανσουά Μοντεστό σύμφωνα με την «Equipe»

Φρανσουά Μοντεστό

i

© Intime

Φαβορί για αθλητικός διευθυντής της Ρόμα ο Φρανσουά Μοντεστό σύμφωνα με την «Equipe»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:48 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 24.05.2023

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους και φαβορί για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στη Ρόμα είναι ο Φρανσουά Μοντεστό, σύμφωνα με την «Equipe»

Ήταν 10 Ιουνίου του 2022 όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Φρανσουά Μοντσεστό, ο οποίος αποχώρησε από τον Πειραιά για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Μόντσα.

Ντε Ρόσι: «Μην μου ζητάτε εισιτήρια για τον τελικό, ούτε εγώ θα πάω»
EUROPA LEAGUE

20:05 - 23.05.2023

Ντε Ρόσι: «Μην μου ζητάτε εισιτήρια για τον τελικό, ούτε εγώ θα πάω»

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι με story του στο Instagram θέλησε να εκφράσει τον θυμό του στους οπαδούς της Ρόμα που το ζήταγαν διαρκώς εισιτήρια για τον τελικό του Europa League, τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.

Ένα χρόνο σχεδόν αργότερα, ο Γάλλος ετοιμάζεται για τον νέο σταθμό της καριέρας του και αυτός μόνο ασήμαντος δεν θεωρείται. Σύμφωνα με την «Equipe», η Ρόμα φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει, για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι η επιτυχημένη θητεία του στην Μόντσα, την οποία έφτασε μέχρι την 8η της Serie A και για αρκετό καιρό μία ανάσα από την Ευρώπη.

Επιπλέον, ως υπέρ στοιχείο για τον Μοντεστό λειτουργεί η παρουσία της Λίνας Σουλούκου στη διοίκηση των «νερατζούρι». Οι δύο τους συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό για διάστημα έξι ετών και η άψογη συνεργασία τους εικάζεται πως πρόκειται να παίξει θετικό ρόλο.