«Ο Μουρίνιο ήρθε σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

«Ο Μουρίνιο ήρθε σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Κώστας Τσιακλής 12:59 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 20.05.2023

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, φαίνεται να ήρθε σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα. Νέο ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη έρθει σε επαφές με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος.

Ο Γαλλικός σύλλογος θέλει ένα νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν και ένα από τα ονόματα που ακούγονται εδώ και αρκετό καιρό είναι αυτό του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα ωστόσο όπως αναφέρει η Repubblica έχει ήδη έρθει σε επαφές με τον τεχνικό διευθυντή των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος.

Συγκεκριμένα το σχετικό δημσιοσίευμα ισχυρίζεται τα εξής: «Ο Μουρίνιο έχει ήδη μιλήσει αρκετές φορές με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λουίς Κάμπος. Για τον Κάμπος, ο Μουρίνιο είναι το μοναδικό όνομα στη λίστα για να γίνει ο νέος προπονητής των Παριζιάνων.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο Μουρίνιο συναντήθηκε στην Ρώμη και με τον εμίρη του Κατάρ και ιδιοκτήτη της Παρί, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, με τον προπονητή της Ρόμα να είναι συγκεντρωμένος πάντως αυτή τη στιγμή στον τελικός της 31ης Μαΐου στην Βουδαπέστη απέναντι στην Σεβίλλη».

Η Ρόμα με τη σειρά της προτίθεται να κρατήσει τον Μουρίνιο και θέλει να τον δελεάσει με νέες μεταγραφές. Τα δύο πρόσωπα που έχουν συνδεθεί μέχρι στιγμής με τους «τζιαλορόσι» είναι ο μέσος της Λυών, Χουσέμ Αουάρ και ο αμυντικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Εβάν Εντιγκά. Επιπλέον νεότερο ρεπορτάζ της «asromalive.it» αναφέρει πως η Ρόμα ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Σέρχι Κανός, που το περασμένο διάστημα αγωνιζόταν ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Πάντως ο Μουρίνιο παραμένει προσηλωμένος στα καθήκοντα του με τη Ρόμα αφού έχει οδηγήσει την ομάδα στον τελικό του Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη.