Ρόμπσον: «Θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο»
i

©intime

Ρόμπσον: «Θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο»

Δημήτρης Χούπης 22:45 - 08.11.2023

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το τι πήγε λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι με τον «δικέφαλο».

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Αμπερντίν στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική του Conference League. Ο «δικέφαλος» μετά τη νίκη στη Σκωτία θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση από αύριο (9/11), ενώ από την άλλη η Αμπερντίν θέλει τη νίκη για να παραμείνει «ζωντανή» στις όποιες ελπίδες έχει για τη δεύτερη θέση. 

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της σκωτσέζικης ομάδας, Μπάρι Ρόμπσον, αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το τι πρέπει να αλλάξουν οι παίκτες του ενόψει του αυριανού αγώνα. 

Για το αν με την πρόκριση στο Λιγκ Καπ στον τελικό μπορεί να επηρεάσει θετικά: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, είναι ένα άλλο ματς για την Ευρώπη και εμείς θα το αντιμετωπίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν υπήρχαν απογοητεύσεις μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι: «Φυσικά ήμασταν απογοητευμένοι, αλλά μετά πήραμε ήδη κάποιες αποφάσεις για το δεύτερο ματς και βλέπουμε σαν κάτι καινούργιο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αυτή την φορά ως φιλοξενούμενοι».

Για το αν θα προβεί σε αλλαγές: «Δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι τραυματισμοί. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και πρέπει να διαχειριστούμε τους παίκτες μας με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, αλλά δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που αξίζουμε μέχρι στιγμής στην σεζόν.

Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε το καλό επίπεδο δουλειάς μας και να μην το βάλουμε κάτω. Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, αν είμαστε καλοί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όπως σε κάθε αγώνα στην Ευρώπη.

Πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο κόντρα στον ΠΑΟΚ, μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε την ευκαιρία μας και πρέπει να πιστεύουμε. Αυτό κάνουμε και θέλουμε να είμαστε για ένα απαιτητικό παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο ματς για την μεγαλύτερη διάρκεια. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θα τα τιμωρήσει. Έχουμε μεγάλο σεβασμό και για τον προπονητή αλλά και για την ομάδα. Έχουμε συζητήσει για το τι πρέπει να βελτιώσουμε και πρέπει να κάνουμε όσα λιγότερα λάθη γίνεται.

Οι παίκτες μας έχουν δείξει ένα γενναίο πρόσωπο, δεν πιστεύω πως θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ και απλά πληρώσαμε τα λάθη μας. Ελπίζω ότι οι παίκτες έχουν ανακάμψει μετά τον τρόπο με τον οποίο ηττηθήκαμε. Αυτό που τελικά μέτρησε ήταν τα ατομικά λάθη που φυσικά πρέπει να εξαλειφθούν. Αύριο θα έχουμε 800 φιλάθλους μας στην Θεσσαλονίκη και ελπίζω να τους προσφέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».