Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον κόσμο για το ματς με την Αμπερντίν - «Όλοι μαζί για την πρόκριση, προστατεύστε το γήπεδό μας»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον κόσμο για το ματς με την Αμπερντίν - «Όλοι μαζί για την πρόκριση, προστατεύστε το γήπεδό μας»

Μάνος Τσαλγατίδης 16:42 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 08.11.2023

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο να σταθεί με πάθος κοντά στην ομάδα στο παιχνίδι με την Αμπερντίν και να προστατεύσει την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη την Αμπερντίν και με νίκησε σφραγίζει την πρόκριση, ενώ θα παραμείνει και με αυξημένες πιθανότητες στο κόλπο για την πρώτη θέση.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου και να προστατεύσει την Τούμπα, χωρίς να απαντήσει σε πιθανές προκλήσεις.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που συμμετέχουμε όλοι, με τη φωνή και το πάθος μας.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ενέργεια της Τούμπας φέρνουν την πρόκριση και το γήπεδο μας μένει ανοιχτό για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν!Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν ώστε να οδηγήσουν τους παίκτες μας σε μία ακόμα νίκη!

Συνεχίζουμε μαζί το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Προστατεύουμε το γήπεδο μας και δεν θέτουμε σε κίνδυνο της παρουσία των φιλάθλων μας στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός κι αρκεί ένα λάθος για να στερήσει από την ομάδα την ενέργειά σας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:45. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, δεν αντιδράμε σε αναποδιές. Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά και πανηγυρίζουμε μία ακόμα πρόκριση!».