Επος: Ο Ρονάλντο έφτασε στο γήπεδο με λιμουζίνα και αγωνίστηκε με ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας! (vids)

Ρονάλντο Ναζάριο

i

PrtScr

Επος: Ο Ρονάλντο έφτασε στο γήπεδο με λιμουζίνα και αγωνίστηκε με ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας! (vids)

Κώστας Τόπας 08:31 - 12.03.2024

O Ρονάλντο Ναζάριο συμμετείχε σε μία ξεχωριστή αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Αγγλία, με τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου να φτάνει στον αγωνιστικό χώρο με λευκή λιμουζίνα!

Σε ένα κρύο πρωινό στο Έσσεξ της Αγγλίας, ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ιντερ, Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα, εμφανίστηκε στο «Henderson Sports and Social club» με μια λευκή λιμουζίνα.

Έχοντας φτάσει εκεί για να συμμετάσχει σε αναμέτρηση που διεξήχθη από τη στοιχηματική εταιρεία Paddy Power και στο πλαίσιο της λειτουργίας Super Sub, η οποία μεταφέρει τα στοιχήματα, όταν ένας παίκτης βγαίνει αλλαγή. Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω βίντεο, ο Ρονάλντο δεν ήταν εγγεγραμμένος για να παίξει στον αγώνα, οπότε ο προπονητής, Μπράιαν Έντουαρντς του είπε να χρησιμοποιήσει το όνομα «Ντέιβ Γουόλς».

Ο «R9» πέρασε στο ματς με το σκορ να είναι στο 4-0 κατά της ομάδας με την οποία αγωνιζόταν και παρά το γεγονός πως επιχείρησε μία εντυπωσιακή ραμπόνα από το κέντρο, δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα για την ομάδα του, ενώ «εντοπίστηκε» να... χαλαρώνει και να είναι επανειλημμένα εκτεθειμένος!

Αφού μίλησε σε κάποιον στο τηλέφωνο, ο Ρονάλντο αποσύρθηκε στον πάγκο, καθώς δεν γυρνούσε έγκαιρα πίσω, Ωστόσο, ήταν μια αξέχαστη περίσταση για όσους είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί του.

«Τα παιδιά δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν εμφανίστηκε ο Ρονάλντο», είπε ο Έντουαρντς. «Δεν τον είχα εγγράψει, οπότε χρησιμοποίησα το όνομα "Ντέιβ Γουόλς" και τον έβαλα στο ματς», ανέφερε ο προπονητής.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση έβγαλαν selfie με τον Ρονάλντο από το κλαμπ του Φοίνιξ FC. Μάλιστα, μοιράστηκαν ακόμη και τις εμπειρίες τους στα social media μετά το ματς.

«Είναι τιμή μου που συμμετείχα σε αυτό. Η πιο σουρεαλιστική στιγμή που γνώρισα τον ίδιο τον άνθρωπο», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ο πιο εύκολος επιθετικός που έχω μαρκάρει». Ένας τρίτος θαυμαστής είπε: «Δεν μπορώ να τονίσω πόσο δεν περίμενα να δω πραγματικά τον Ρονάλντο» και ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες διαφημίσεις που έχω δει ποτέ. Όποιος το έκανε αυτό είναι ιδιοφυΐα».