Έξαλλος ο Ρονάλντο με τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ: «Εγώ είμαι εδώ, όχι ο Μέσι»

Έξαλλος ο Ρονάλντο με τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ: «Εγώ είμαι εδώ, όχι ο Μέσι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκνευρίστηκε με τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι και τους απάντησε με τον δικό του τρόπο.

Εκνευρισμένος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη φιλική ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά «Riyadh Season Cup», μιας κι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν θέλει να χάνει ούτε στα...φιλικά. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό πως όταν έχει νεύρα δεν μπορεί να το κρύψει. Έτσι, ο «CR7» τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά το τέλος της έδειξε τον εκνευρισμό του με διάφορους τρόπους. Μάλιστα, προέβη σε μία προκλητική κίνηση, καθώς κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, όταν ένας οπαδός πέταξε μπροστά του ένα κασκόλ της Αλ Χιλάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πήρε, το έβαλε μέσα από το σορτσάκι του και το πέταξε πάλι πίσω στις κερκίδες.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ θέλησαν να «χαλάσουν» το μυαλό του Πορτογάλου σούπερ σταρ κι αν κρίνουμε από την συμπεριφορά του μάλλον το κατάφεραν. Φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι κι εκείνος απάντησε στα συνθήματα, λέγοντας τους χαρακτηριστικά τη φράση «Εγώ είμαι εδώ, όχι ο Μέσι».