Ρονάλντο: Ζητάει απ' τη Βραζιλία να πάρει 16χρονο ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Ρονάλντο: Ζητάει απ' τη Βραζιλία να πάρει 16χρονο ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ

Sportal newsroom • John Doe, John Doe • 13:53 - 08.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 27.11.2022

Ο Ρονάλντο σε ζωντανή εκπομπή μιλώντας για την αποστολή της Βραζιλίας στο Μουντιάλ, σχολίασε πως θα επέλεγε τον 16χρονο Έντρικ ενώ εξέφρασε το παράπονο του για τις ευκαιρίες στους νέους παίκτες.

Ο Ρονάλντο Ναζάριο ντε Λίμα ή αλλιώς γνωστός ως «Φαινόμενο», βρέθηκε καλεσμένος σε ζωντανή εκπομπή στην πλατφόρμα του Twitch, και μιλώντας για την εθνική Βραζιλίας ο ίδιος είπε πως θα επέλεγε τον 16χρονο Έντρικ της Παλμέιρας στην 26αδα του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα σχολίασε: «Αν και το περιθώριο επιλογών είναι μικρό, αν μπορούσα να επιλέξω έναν ποδοσφαιριστή αυτός θα ήταν ο Έντρικ. Είναι ένα παιδί με υποσχόμενο μέλλον το οποίο ήδη αγωνίζεται επαγγελματικά. Για τον ίδιο θα ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία να βρεθεί δίπλα στην εθνική ομάδα σε ένα τέτοιο τουρνουά, είναι το μέλλον της εθνικής Βραζιλίας».

Ο Έντρικ σε ηλικία 16 ετών και με χρηματιστηριακή αξία 15 εκατομμύρια ευρώ, ακούγεται για πλήθος ομάδων της Γηραιάς ηπείρου μετά το πρωτάθλημα Βραζιλίας με την φανέλα της Παλμέιρας υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα.

Σε 12 αγώνες έχει βρει δίχτυα εννέα φορές ενώ έχει καταγράψει και μια τελική πάσα. Επιπλέον αποτελεί ήδη στέλεχος της Κ17 εθνικής Βραζιλίας με πέντε γκολ σε τέσσερεις εμφανίσεις.