O 4χρονος γιος του Φόντεν υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων!

Φίλ και Ρόνι Φόντεν

i

©officialronniefoden_ / Instagram

O 4χρονος γιος του Φόντεν υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων!

Κώστας Τσιακλής 18:33 - 27.11.2023

Μετά τους τέσσερα εκατομμύρια ακόλουθους, ο 4χρονος γιος του Φιλ Φόντεν υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Ο Φιλ Φόντεν μπορεί να είναι μόλις 23 ετών όμως έχει καταφέρει ήδη να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι και να έχει φτάσει στην κατάκτηση αρκετών τίτλων με τους «πολίτες».

Ο Άγγλος όμως είναι και ένα από τα παραδείγματα ανθρώπων που καταφέρνουν να έχουν και πετυχημένη επαγγελματική καριέρα και προσωπική ζωή. Αυτό γιατί ο Φόντεν βρίσκεται σε σχέση με την Ρεμπέκα Κουκ, με την οποία έχει ήδη και δύο παιδιά. Ο ένας είναι ο 4χρονος, Ρόνι, που έκλεψε τις εντυπώσεις στους εορτασμούς της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Champions League

Ο Ρόνι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον πατέρα του και τους υπόλοιπους παίκτες των «πολιτών» και έγινε viral. Μάλιστα είχε φτάσει και στο σημείο να... τοιχοκολληθεί σε σχολικές αίθουσες μέχρι και στο Μεξικό. Μετά από αυτό οι γονείς του, του άνοιξαν λογαριασμό στο Instagram και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Ρόνι απέκτησε περίπου τέσσερα εκατομμύρια ακόλουθους.

Πλέον ο 4χρονος ετοιμάζεται για την επόμενη φάση της ζωής του αφού σύμφωνα με την Sun υπέγραψε συμβόλαιο με την Propel Talent Group, ένα πρακτορείο μοντέλων που όπως αναφέρει είναι ένας οργανισμός που διαχειρίζεται τις καριέρες μερικών από τα πιο περιζήτητα ταλέντα του Ηνωμένου Βασιλείου. Όπως γράφεται στην αγγλική εφημερίδα οι celebrities που έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους λαμβάνουν περίπου 12,000 ευρώ για κάθε διαφημιστική τους εμφάνιση.

Επική δήλωση Γκουαρδιόλα: «Είμαι ωραίος άνδρας, ''αποπλανώ'' τους παίκτες μου κι έτσι καταλαβαίνουν γρήγορα τις οδηγίες μου» (vid)
PREMIER LEAGUE

13:53 - 27.11.2023

Επική δήλωση Γκουαρδιόλα: «Είμαι ωραίος άνδρας, ''αποπλανώ'' τους παίκτες μου κι έτσι καταλαβαίνουν γρήγορα τις οδηγίες μου» (vid)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Λίβερπουλ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα προέβη σε μία επική δήλωση αναφορικά με τη σχέση που έχει με τους παίκτες του. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ομορφιά του, αλλά και στο ότι λόγω αυτής τους «αποπλανεί» κάνοντας τους συγκεντρωμένους όταν τους δίνει οδηγίες.

Ο Ρόνι πάντως δεν είναι ο πρώτος γιος ποδοσφαιριστή που υπογράφει συμβόλαιο «μόδας» αφού στο παρελθόν το ίδιο είχαν πράξει οι γιοι των Γουέιν Ρούνεϊ και Ντέιβιντ Μπέκαμ.