Επική δήλωση Γκουαρδιόλα: «Είμαι ωραίος άνδρας, ''αποπλανώ'' τους παίκτες μου κι έτσι καταλαβαίνουν γρήγορα τις οδηγίες μου» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Επική δήλωση Γκουαρδιόλα: «Είμαι ωραίος άνδρας, ''αποπλανώ'' τους παίκτες μου κι έτσι καταλαβαίνουν γρήγορα τις οδηγίες μου» (vid)

Sportal newsroom 13:53 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 28.11.2023

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Λίβερπουλ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα προέβη σε μία επική δήλωση αναφορικά με τη σχέση που έχει με τους παίκτες του. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ομορφιά του, αλλά και στο ότι λόγω αυτής τους «αποπλανεί» κάνοντας τους συγκεντρωμένους όταν τους δίνει οδηγίες.

Η ισοπαλία με τη Λίβερπουλ δεν έριξε τη διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος εμφανίστηκε κεφάτος στη συνέντευξη τύπου και παρά την απώλεια δύο βαθμών φάνηκε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του. Μάλιστα όταν ο Καταλανός προπονητής ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς οι ποδοσφαιριστές του αντιλαμβάνονται τόσο γρήγορα τις οδηγίες του και πώς γίνεται να  αφιερώνει λίγο χρόνο στην προπόνηση επάνω σε αυτό το κομμάτι, απάντησε πώς είναι ωραίος άνδρας και έτσι τους « αποπλανεί » όταν τους δίνεις οδηγίες!

Αυτό που ήθελε να πει ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι είναι ότι καταφέρνει να κάνει τους ποδοσφαιριστές τους να επικεντρωθούν σε αυτόν και έτσι να κατανοούν τις τεχνικές συμβουλές που τους δίνει γρηγορότερα και ευκολότερα επειδή είναι εμφανίσιμος σαν άνδρας! Πιο αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Μια μέρα πριν από αυτό το παιχνίδι, προπονηθήκαμε 10-15 λεπτά με την μπάλα και 10 λεπτά αμυντικά» και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Λέτε ότι κάνετε μόνο 10 λεπτά τακτική στην άμυνα. Πώς απορροφούν οι παίκτες όλες αυτές τις πληροφορίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;», για να ακολουθήσει η χιουμοριστική απάντηση του Γκουαρδιόλα: «Επειδή είμαι πολύ καλός! Είμαι όμορφος άντρας και τους σαγηνεύω και το κάνουμε, Λοιπόν, είμαι πολύ καλός».

https://www.youtube.com/watch?v=xz3naSkE58A
Σκηνές απείρου κάλλους: «Ντου» του Νούνιες στον Γκουαρδιόλα - Ήρθαν στα χέρια και τους χώρισε ο Κλοπ (vid)
PREMIER LEAGUE

18:43 - 25.11.2023

Σκηνές απείρου κάλλους: «Ντου» του Νούνιες στον Γκουαρδιόλα - Ήρθαν στα χέρια και τους χώρισε ο Κλοπ (vid)

Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντάργουιν Νούνιες, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ σε ρόλο... πυροσβέστη.

Στα ποδοσφαιρικά πράγματα τώρα η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έναν βαθμό πίσω  από την πρωτοπόρο Άρσεναλ . Οι πολίτες θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 20 μέρες, κόντρα στη Λειψία, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση νίκης οι γαλάζιοι θα σφραγίσουν και επίσημα την πρόκριση τους ως πρώτοι στη φάση των 16 των νοκ άουτ παιχνιδιών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου η αγγλική ομάδα θα θελήσει να πάει για back to back κατάκτηση του κυπέλλου με τα μεγάλα αυτιά. Στο νησί πάντως, όπως εξάλλου συμβαίνει τα τελευταία χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί για ακόμη μία χρονιά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κούπα.

Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός